2777
2789
عنوان

مادرشوهر یعنی این

305 بازدید | 31 پست

چند روز پیش مهمون بودیم خونه عموی همسرم کلا خیلی آدم های خوبی هستن 

۷ تا پسر داره که همگی ازدواج کردن و همشون باهم تو یه ساختمون زندگی میکنن و به جز یکی از عروسا بقیه عروس ها رابطه خوبی با مادرشوهرشون دارن برام جالب بود این مدیریت 

ایشون تعریف می‌کرد یبار پسرش و عروسش باهم دعواشون میشه و پسرش به همسرش که بعد از بارداری صورتش لک آورده بود توهین میکنه و این ضعفش رو به روش میاره ایشون هم با پشت دست میزنه تو دهن پسرش و میگه بخاطر تو و بچه هات اینجوری شده دفعه آخرت باشه باهاش اینجوری حرف میزنی بعد هم هزینه دکتر عروسش رو میده تا مشکلش رو حل کنه 

خدایی کیف کردم کاش همه از این مادرشوهر ها داشته باشن

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

خوب کاری کرد 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون مادر شوهر نیست فرشتس

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

چقد فهیم

خیلی 

ما اونجا که بودیم ساعت ۸ صبح در خونش رو باز میکرد و همه پسرها و عروس ها و نوه ها میومدن اونجا و بعد از شام میرفتن خونه خودشون 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

متاسفانه اینجور مادر شوهرا خیلی کمن والا مادر شوهر من وقتی برای اولین بار منو دید رفت به پسرش گفت این دختر چقدر سیاهه داً همسرم منو نگاه می‌کرد می‌گفت که مامانم چرا گفت تو سیاهی تو که سیاه نیست حرف مادرش روش تاثیر داشته حتی اگه ناخواسته باشه متاسفانه بعضیا عقلشون نمی‌کشه

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
متاسفانه اینجور مادر شوهرا خیلی کمن والا مادر شوهر من وقتی برای اولین بار منو دید رفت به پسرش گفت ای ...

وقتی سیاه نیستی

چرا بهت گفت سیاه

اصلا چرا گفت همچین چیزی

ای ک با کیش رخت مات شده زندگی ام🫰                      من ک سرباز توام،شاه دلم میمانی؟🌾🍂            

خوب کاری کرد

پسرش هم اونجا بود که مادرش داشت تعریف می‌کرد گفت لبم زخم شد وقتی مامانم زد تو دهنم

باریک الله ،خدا از این مادرشوهرا قسمتمون کنه و از اون شوهرا که ضعفو به رو میارن قسمت نکنه

انشالله

چه مادرشوهر فضولی

تو خونه مادرشوهر دعواشون میشه و ایشون هم پا درمیونی میکنه و طرف حق رو میگیره

وقتی سیاه نیستیچرا بهت گفت سیاهاصلا چرا گفت همچین چیزی

چی بگم عقلش معیوبه از مادرشوهر بیشتر نمیشه انتظار داشت.ببینی چقد از دختراش تعریف میکنه خواستگاری دختراش فامیل داماد کلی ازم تعریف میکنن چه نازی مادرش از حسادت میگفت که خوبه بهت بگن سیاهی.

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان