2777
2789
عنوان

دعا نویس کار بلد

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تصمیم گرفتم ب هرکسی ک میره پیش دعانویس یاقراره بره این حرفارو بگمببینید دوست صمیمی مادرم دعانویسع از ...

بستگی از کی بگیری من دیدم کسایی که کارای شر نمیکنن دستشون انقد خیره و سبکو انرژیشون مثبته که کارت انجام میشه

اتفاقا مامان منم باردار نمیشد منو با اینکه سالم بود هر دکتری میرفت میگفتن سالمی اما من که بچه دومش میشدمو باردار نمیشد

یه دعا نویس بود اجاق از این مومنا اخر یکی گفت ببرین روش چله افتاده بلافاصله اون حاج اقا دعا داد منو باردار شد و گفت به بازوت ببند بعد نزدیک زایمان بیا باز کنم

مامانم یادش رفته بود ماه اخر باز کنه درد داشت نمیتونس زایمان کنه یهو میره یادش میوفته باز میکنه و فرداش به دنیا میام من

من ۳۱ سالمه 

بارهاااا دیدیم همین اقا سید کارمون راه مینداخت اما از وقتی پیر شد و کار نکرد پسرش شد پولکی و ناجور کارای پسرش نمیشه و تیغ میزد ملتو و خودشم چندماه پیش فوت شد 

همشون بد نیستن بستگی داره پیش کی بری

خوباش نه پولکین نه کار شر میکنن

الان بخون مشکل مارو تو پستا گفتم

انقدر چرت نگین چیزی به اسم دعای قرآنی وجود نداره قرآن سوره هاش واضحه ذکر های معروف هم مثل حضرت زهرا و امام علی هم مشخصه غیر اون هرخط و نقطه و چیزی زیر اسم عربی نوشته بشه قرآنی نیس بقیه رو گول نزنین حق الناس به گردنتون میشه و گاها با عزیزانتون تاوانشو بعدها میدین حتی در راه خیر حتی اگه مجبور بودین 

طلسم رحمانی و شیطانی داریم ک هردو کاردعانویس و جن و موکله و هردو سیاهی میاره ب زندگی بچه هاتون

گفتم بگم ک کسی گرفتار دوست من نشه اگ الان عزیزانش دارن تاوان میدن و اون فقط در راه عشق ب شوهرش اینکار و کرد و پیش سید سرشناس با اصطلاح قرآنی این کار و کرد 

من به تو چی بگم تو خودت بلدی😉

واقعا گاهی لازمه

منم همینو میگم نه برای کار شر نه برای کسیه

واقعا گاهی یه جا رد میشی سنگینی روت میوفته باعث میشه خانوادتو بیچاره کنی یا هرچی...با دعای خوب برطرف میشه

نه هرکسیو هرجایی و هر چیزیا 

آدم مومنش و کار خیر نه شر

انقدر چرت نگین چیزی به اسم دعای قرآنی وجود نداره قرآن سوره هاش واضحه ذکر های معروف هم مثل حضرت زهرا ...

اتفاقا شما برو همون قرانو بخون وجود داره 

حضرت سلیمان با دعای خوب مشکلاتو حل میکرد که اسرائیلیا دنبال انگشتر حضرتن یکی از دلایل حمله به غزه دسترسی به دعاهای پیامبره هرجام سرچش کنی میاد

یا هاروت و ماروت رو سرچ کنین داستانشو عینا داخل قرآنه که چی بوده 

اتفاقا ما خیلی مشکلاتمون حل شده که برای خودمون بوده اون بنده خدا فوت شده مام دیدیم به چشممون تاثیر مثبتشو چون مومن بود کار شرم نمیکرد

و منفیم هستش واسه اونایی که با هر روشی کار میکنن و شیاطین رو میارن تو زندگیت 

فکر میکنید دعا چطوری اثر میکنه

با جن و... از اینجور چیزا

این موجودات رو وارد زندگیت نکن... 

چه اصراریه 

حتما خداوند حکمتی داشته

به14سال بعدت فکر کن

مثلا گیریم شما دووتا به هم رسیدید، اما اونطوری ک تو فکر میکردی طرف نیست، و کلا زندگیتو ممکنه جهنم کنه 

بسپار به خدا، شاید صلاحت نباشه

بستگی از کی بگیری من دیدم کسایی که کارای شر نمیکنن دستشون انقد خیره و سبکو انرژیشون مثبته که کارت ان ...

عزیزم دعانویسی ک دوست مادرمه

اهل طلسم نیست

اهل دعای بدنیست

ادم بشدت ذات پاکیه

با توجه ب همه اینا

بازم میگم دعا گرفتن درست نیست

چون دعایعنی دست بردن توکارخدا

توممکنه ی چیزیو که از نظر خودت اطرافیانت خیره رو با دعا بدست بیاری

درحالی ک اون خواسته خیر نباشه 

و تاوان این ک تو کارخدا دخالت کردیو دوروز دیگه یا بیست سال دیگه ببینی جوری ک بیفتی ب گریه بگی چرا رفتم پیش دعانویس...

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀