2777
2789
عنوان

دعا نویس کار بلد

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه اینطور نیست گاهی مجبوری

چه مجبوری قلبم بخدا من پیش دعا نویس که هیچ باید برم پیش کائنان معبد عامون بلکه درست شه😂😂😂ولی نمیرم ترجیحم مثلا اینه که یا حرز بگیرم یا نماز و دعا و چله بگیرم 

گاه‌ باید خندید بر غم های بی پایان🖤                                              

عشق و محبت بین دونفر

تصمیم گرفتم ب هرکسی ک میره پیش دعانویس یاقراره بره این حرفارو بگم

ببینید دوست صمیمی مادرم دعانویسع از اونا ک شاید درامدش ماهی بین پنجاه تا صدمیلیون باشه 

یا من دعا نویسایی میشناسم ک حتی ازگذشته اینده خبرداشتن یسریاشون

__

ولی همین دعاگرفتنا باعث شد بشدت تو زندگیم تاوان پس بدم

مثلا ب مادرم چندبار تهمت زدن ، یهو بابام از کار بیکار شد ، ازمون توشهر موقعیتای مختلف دزدی شد ، چندین مرتبه خودمو خانوادم مورد مرگ قرارگرفتیم ، بشدت ازهم متنفرشدیم همش خونمون دعوا بود ، پشت هم ضررای مالی میکردبم مثلا جارو برقیمون سوخت ب ماشینمون بی دلیل حمله کردن(واقعا بی دلیل بود جریانشوحال ندارم تعریف کنم) شاید صدپنجاه میلیون ضررکردیم ، هی پشت موبایل ازدست خانوادم میفتاد مجبورمیشدیم موبایلو درست کنیم یا عوضش کنیم و کلی چیزای دیگ

ک من فهمیدم اینا بخاطر سنگینی دعاست

توبه کردم ی سری از دعاهارو باطل کردم زندگیمون خیلی بهتر سد

حالا شایدفکرکنی رفتم طلسم گرفتم ک یکی بدبخت شه

ن برااین ک مثلا شبا زودبخوابم این چیزا

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

ممکنه بخاطر دعاتوان پس بدی

وبجای عشق محبت نفرت بینتون موج بگیره

مثلا مادرمن دعاگرفت ک داداششم دوسش داشته یاشه داداشم درحدی ازش متنفرشد

وازهممون بدش اومد ک دست ب خودکشی اومد بزنه

ازدعانویسه پرسیدیم گف چون طلسم سنگینه براهمین احتمال این ک برعکس عمل کنه هم هست

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

اینکارو نکن برکت اززندگیت میره پای نیروهای شیطانی به خونت وامیشه من تجربه کردم وازدیگرانم دیدم.اگ عا ...

نه همیشه این نیستش وقتی طرف مومن باشه با دعای قرانی کارتو راه میندازه

یکی مثل بابام که صاحبخونه هی میگه بخر ازمممم اما به یه ورشم نمیگیره ملکوامکلاکشو بفروشه اینجارو بخره هر کی دوست دشمن فامیل غریبه میگه بهش لج میکنه که ما روی خوش نبینم و حرصمون بده با دعا باید مجاب بشه بخره

نه واسه کسیه نه شره نه بده 

حاضره ماهی ۳۸ اجاره بده اما رو لجبازیش تو سن ۶۶ سالگیش ادامه بده😏 بعد بره ماشین ۴میلیاردی بخره☹️😑😐🙄

نمیخام نصیحت کنم حوصله هم ندارم فقط چون حق الناسه بگم. میگن حتی اگ درراه خیر باشه و طرف ندونه ک براش حتیییی دعای خیر میگیری معکوس میشه دوستم این کار و برا محبت گرف برا شوهرش 6 ماه عااالی شد همه چی و یهو معکوس شد روز ب روز دعوا و تنش بیشتر و در نهایت شوهرش راهی زندان شد بی دلییییل یهو ورق برگشت دیگه خوددانی 

من به تو چی بگم تو خودت بلدی😉

این دیبا اگر اشتباه نکنم همونیه ک با کاربری های مختلف تبلیغ دعانویس میکنه

و بجا شماره دعانویس شماره حساب خودشومیده ک مردمو تیغ بزنه

و تو تاپیک پربازدیدهم بود