2777
2789
عنوان

دعا نویس کار بلد

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 57 پست
نه همیشه این نیستش وقتی طرف مومن باشه با دعای قرانی کارتو راه میندازهیکی مثل بابام که صاحبخونه هی می ...

خوده طرف میتونه دعای قرانی تونت سرچ کنه ..کلا رفتن پیش رمال وفالگیر ازگناهان کبیرس

.. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه برا من ازش دعا بگیرم

هر ختم قران ی دعای مستجاب داره

هر جز حدودا نیم تا یکساعت خوندنش طول میکشه

روزی یک ختم قران بخون

سی روزه قران رو تموم‌میکنی

___

پول بده ب شاگرد حق شناس ک نائب معتبر چله حق شناس بهت معرفی کنه

این چله معجزه میکنه

___

تاپیکای حاجت روایی منم ببین

میگن هرکی اولین بار بره پابوس امام رضا ب خواستش میرسه من رفتمو رسیدم

واسه محبت هم من ازاینا‌جواب گرفتم

شب های جمعه بدون حرف زدن یا خوردن چیزی رو به قبله با بدن پاک وضو گرفته پشت هم خوندن ۱۴تانادعلی و صدتا صلوات و فوت کردن ب عکس طرف

روزانه خوندن ۱۰۰۱ذکر یاودود ۳۶۰ذکر یاعزیز زهرا

استغفارهم زیادبگو

استغفرالله ی ساده ب نیت پاک شدن‌گناهایی ک نمیزارن طرف دوست داشته باشع

دهنت عادت کنه چهارپنج روزه صدهزارتارواسون میگی

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

والا حکمت خدا از اول تا اخر فقط برای من غم داشت چی بگم اخه

اره کلا زندگی همینه 

هممون وضعمون همینه  هممون تو یک باتلاقی گیر کردیم. هرکددومون یک مصیبتی تو زندگیمون هست ،تا رفع میشه یکی دیگ میاد... 

ولی خب مجبوریم بازم بهش اعتماد کنیم، چون به هر حالا نباید یادمون بره اگ اون بخواد میشه 

شاید اصلا باید یکم بی خیال تر بشی، یکم ریلکس کن ،یکم صبوری کن ،چون ما هرچی بیشتر اصرار میکنیم تو یک چیزی معمولا نتیجه نداره. ناامید نشو، تو از کجا میدونی تا یک سال یا اصلا چندماه دیگ چی در انتظارته ؟ شاید خداوند یهو یکدفعه یکجا همون چیزی رو بهت داد. که منتظرشی... یکم صبور باش

عزیزم دعانویسی ک دوست مادرمهاهل طلسم نیستاهل دعای بدنیستادم بشدت ذات پاکیهبا توجه ب همه اینابازم میگ ...

برای هرچیزی نمیگم من مثلا توضیح داد تو کامنتا بابای لجبازم ۴ میلیارد بیخبر ماشین خرید خونه ۱۴ میلیاردی که صاحبخونه التماس میکنه محل خوب تو تهران بزرگ همسایه هامون عالی لج میکنه نمیگیره چرا چون ما میگیم لج میکنه یجوری باید راضی شه دیگه

قبلا هم خونه داشتیم ۱۰سال پیش با دعای همون سید گرفت ۱۹سال بودیم بعد خونه شد خرابه اومدیم مستاجری که ۱سال بعد بخریم دیگه هی پشت گوش انداخت

این پولیم که میگم ارثشه تک بچم هستش از طرف پدری اما جور نمیکنه داره دقمون میده کی صاحبخونه ملک به این هلویی رو بفروشه 

خوده طرف میتونه دعای قرانی تونت سرچ کنه ..کلا رفتن پیش رمال وفالگیر ازگناهان کبیرس

فالگیر نه

اما انرژی مهمه 

مثلا تو میری امام زاده حاجت میگیری چرا چون انرژی محیط و امام باعث میشه

مثلا من یکی دعاش مستجابه میشه حرف اینه

تصمیم گرفتم ب هرکسی ک میره پیش دعانویس یاقراره بره این حرفارو بگمببینید دوست صمیمی مادرم دعانویسع از ...

افرین دختر گل هرجا دیدی ینفر خواست اینکارو کنه بهش بگو👏🏼👏🏼👏🏼

گاه‌ باید خندید بر غم های بی پایان🖤