2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حس می کنم ایستگامون کرده

نه من زنای این مدلی دیدم.

مقصر رو فقط اون دختر میدونن و شوهرشون فقط گول خورده.

بعدم وقتی شوهرشون مجدد توجه بهشون میکنه، ذوق میکنن و حس برنده شدن دارن. اتفاقا وضعیتش دردناکه

بنظرم اگر اینجوریه ک ابرو شوهرت بیشتر رفته. دختر جون به حرفامون گوش کن. گوش شوهرتو الان بپیچون

گوشش تو این همه سال پیچونده نشده 

گوش مالی باید حرفه ای باشه 

وقتی خونه و ماشین خوب به نامم زد و اعتماد کرد و مطمین شد یه زن پخمه تو خونه داره 

اونوقت منم جدا میشم و با بچه ام زندگی جدید میسازم 

اونم بره با زگیلاش سرگرم شه

من خودم متاهل و دور و برم مرد خیانت کار زیاد دیدم خیلی وقتها هم برای خودم پیش اومده کسی خواسته بهم ن ...

حرفتون هنوز غیر منطقی هست شما نمیتونی همه رو زنجیر کنی تا مرد های حیوون صفت خیانت نکنن چه بسا که خیلی هاشون با گفتن زن ندارم دارم طلاق میگیرم و.. طرف مقابل رو گول میزنن

شما هم اگه خیانت نکردی به تعهدت اهمیت دادی که حداقل کار انسانی ای هست که باید انجام بدی و جای تشویق نداره ولی اینکه شوهرت این حداقل رو انجام نمیده واقعا جای فکر و مجازات داره

من خودم متاهل و دور و برم مرد خیانت کار زیاد دیدم خیلی وقتها هم برای خودم پیش اومده کسی خواسته بهم ن ...

پریناز جان چقد قشنگ حرف زدی دقیقا منظور منو بیان کردی 

وقتی خیانت میکنن هر دو طرف گناهکارن 

اما خب من ترجیح میدم فکر کنم شوهرم گول خورده چون هرچی نباشه پدر بچه ام هست 

باور کردی؟ دیگه از این به بعد درگیر بارداری و بچه میشی اون بهتر به اضافه کاریاش میرسه . ساده نشو 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖