2777
2789
عنوان

چقدر دوران عقد سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 68 پست
آخه من جهیزیمم آماده نیست فقط مشکل عروسی که نیست

عیب نداره این دوران رو زهر خودت نکن هرکیم مشکل داره بگو ب من مربوط نیس 

من برعکس شما بودم هیج مشکلی تداشتم چون از اولم گفتم همه جیو 

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
هیچوقت درک نکردم چرا از دختری که تازه عقد کرده توقع دارن بره خونه مادرشوهرش خوب بنده خدا تازه وارد ا ...

بخدا خیلی سخته،من نمیدونم چجوری بعضی دخترا هفته به هفته خونه مادرشوهر میمونن،بنده خداها بدم نیستنا ولی معذبمممم سختمهههه

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من موندم چجوری تحمل کنم ...همه رو راضی نگه داشتن خیلی سخته

وام ازدواج تو گرفتی ؟

اگه گرفتی سعی کن وسیله هاتو بخری یه کمم سخت نگیر که زودتر عروسی کنی 

واقعا دوران عقد خیلی تو مخیه

عیب نداره این دوران رو زهر خودت نکن هرکیم مشکل داره بگو ب من مربوط نیس من برعکس شما بودم هیج مشکلی ت ...

چیو گفته بودین؟به کی؟ آخه گاهی مشکل از خونه خودمونه،بحثا دعواها ...انگار زیادی هستی

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

وام ازدواج تو گرفتی ؟اگه گرفتی سعی کن وسیله هاتو بخری یه کمم سخت نگیر که زودتر عروسی کنی واقعا دوران ...

نه باباااا مگه میدن واممو ...شما چند مدت بعد بهت وامتو دادن؟

چیو گفته بودین؟به کی؟ آخه گاهی مشکل از خونه خودمونه،بحثا دعواها ...انگار زیادی هستی

من از اولم قرار کردم ک چ همسرم چ خودم تا دعوت نشدیم از سمت خانوادها نباید بریم خونه هم یا اینکه مثلا من بخ ابم خونشون ب هیج وجه یا مثلا همسرم پشتم بود همه جا ولی شما اگه مشکلاتتون واسه خانواده ی خودت نزار همسرت یفهمه چیزیو هیچوقت مشکلات خاتوادتو ب همسرت نگو خودت یحوری درسش کن

دوسال و نیم اول خانوادم گفتن دوسال صبر کن ما جهاز بدیم خانواده شوهرمم قرار شد عروسی بگیرن بعد مامانم ...

آخی عزیزم چقدر سخت بوده برات واقعا درکت میکنم آدم از خونواده خودش بخوره سخت تره

من با شوهرم مشکلی ندارم خداروشکر ولی از سمت خونواده تحت فشارم همش بحث همش ناراحتی همش دعوا

مثلا چکار میکنن‌ چی میگن که تحت فشاری ؟ 

من و مامان بابام کلا دو سه بار بحث داشتیم اوایل عقد اونا هم زیاد مهم نبودن و زود تموم شدن . از دو هفته بعد عقد هم که مامان بابام اکثر اوقات میرفتن خرید جهیزیه و منم با شوهرم میومدم خونه مامان باباش وقتایی هم که خونه مامان بابای خودم بودم یا همش تو اتاق در حال زنگ زدن به شوهرم بودم یا شوهرم خونمون بود با اون وقت میگذروندم ،،، من که همش تو حال و هوای خودم بودم مامان بابامم تو حال و هوای خرید کردن 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

من از اولم قرار کردم ک چ همسرم چ خودم تا دعوت نشدیم از سمت خانوادها نباید بریم خونه هم یا اینکه مثلا ...

منم تا دعوتم نکنن برا شام و ناهار نمیرم،حالا هفته ای یبار یا دوبار بشه شب بمونم خونشون اونم شب نشینی میرم فردا صبحشم برمیگردم،الان من با مامانم بحثم شده اگه یموقع همسرم خواست بیاد شب خونمون من چی بگم ...

آخی عزیزم چقدر سخت بوده برات واقعا درکت میکنم آدم از خونواده خودش بخوره سخت تره

خیلی خیلی واقعا پوست کلفت بودم دووم آوردم فکر کن یه شب ساعت دوازده شب با گوشی خراب که یه درصد شارژ داره با لباس کار و بدون هیچی بیرونت کنن 🥲بماند که بعدش سر درد عصبی گرفتم که هنوزم باهامه و کوچکترین ناراحتی باعث سردردم میشه بماند که چقدر از خانواده شوهر حرف شنیدم گفتن مهریت ببخش چون جهاز نداری یه ماهم که خوابگاه بودم بخاطر ساعت کار هرشب باید التماس میکردم راهم بدن تو 

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

منم تا دعوتم نکنن برا شام و ناهار نمیرم،حالا هفته ای یبار یا دوبار بشه شب بمونم خونشون اونم شب نشینی ...

هیچی خیلی راحت بگو مامانم امشب نمیتونه پذیرای مهمون باشه یکم کمر درد داره گناه داره اینجوری بگو هیچقوت نگو وای مامانم اه نمیزاره و چ میدونم مامانتو کوجیک نکن بعدا بد میشه برات

مثلا چکار میکنن‌ چی میگن که تحت فشاری ؟ من و مامان بابام کلا دو سه بار بحث داشتیم اوایل عقد اونا هم ...

با مامانم یکم بحثم شد،کلا حس میکنم بقیه بچه هاشو بیشتر از من دوسداره،نمیدونم حسم اینه،هر چی میشه سریع اسم شوهرمو میاره در صورتیکه یبارم اسم شوهرخواهرمو نیاورده،خسته شدم دیگه

هیچی خیلی راحت بگو مامانم امشب نمیتونه پذیرای مهمون باشه یکم کمر درد داره گناه داره اینجوری بگو هیچق ...

بگم مامانم سرماخورده؟چون مثلا برا خواب میاد برا مهمونی که نمیاد،بخدا گفتم اصلا دیگه نه تو هیچ کاریشون دخالت میکنم نه دیگه هیچ حرفی میزنم،هر کار میخوان بکنن

بگم مامانم سرماخورده؟چون مثلا برا خواب میاد برا مهمونی که نمیاد،بخدا گفتم اصلا دیگه نه تو هیچ کاریشو ...

اره بگو سرماخورده هرچی میگی بگو اما هیچوقت بدشونو نگو