روزی نیست ما دعوا نداشته باشیم همه عالم رو فالو داره از صفر تا صد همه همکارای خانمش کل شرکت رو فالو داره هزار بارم گفتم سر این قضیه حساسم دیروز دیدم باز چند تا جدیدشو فالو کرده همه هم در و داف .دیگه دبروز چیزی نگفتم حالم ازش بهم میخوره تحقیرم میگنه متنفرم ازش دیگه دو شخصیتس هر کی باهم میبینه میگه ماشالله خیای باشخصیته ولی من اون یکی روشم دیدم چقدر ادم بیشعوریه.
من یه شب مردم صب پاشدم صبونمو خوردمورفتم پی زندگیم...
تنها مشکلش همین فالو هست یا موارد غیر اخلاقی دیگه ای هم داره چت و خوش و بش و مخفی کاری و؟
🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین میکنی بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشهبرای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»
قبلنا چت و خوش و بششم دیدم مخفی کاری مسکنه که گوشیش هزار تا رمز داره.بخدا از صب سینم درد گرفته
خودت متقابل چنین کاری کنی واکنشش چیه ؟
🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین میکنی بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشهبرای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»