2777
2789
عنوان

از دست شوهرم بریدم دیکه

1003 بازدید | 73 پست

روزی نیست ما دعوا نداشته باشیم همه عالم رو فالو داره از صفر تا صد همه همکارای خانمش کل شرکت رو فالو داره هزار بارم گفتم سر این قضیه حساسم دیروز دیدم باز چند تا جدیدشو فالو کرده همه هم در و داف .دیگه دبروز چیزی نگفتم حالم ازش بهم میخوره تحقیرم میگنه متنفرم ازش دیگه دو شخصیتس هر کی باهم میبینه میگه ماشالله خیای باشخصیته ولی من اون یکی روشم دیدم چقدر ادم بیشعوریه.

من یه شب مردم صب پاشدم صبونمو خوردمورفتم پی زندگیم...

تنها مشکلش همین فالو هست یا موارد غیر اخلاقی دیگه ای هم داره چت و خوش و بش و مخفی کاری و؟

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

نمی دونم ولی زیاد حساس نباش. با فالو کردن قرار نیست اونها تحویلش بگیرن  

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنها مشکلش همین فالو هست یا موارد غیر اخلاقی دیگه ای هم داره چت و خوش و بش و مخفی کاری و؟

قبلنا چت و خوش و بششم دیدم مخفی کاری مسکنه که گوشیش هزار تا رمز داره.بخدا از صب سینم درد گرفته

من یه شب مردم صب پاشدم صبونمو خوردمورفتم پی زندگیم...
قبلنا چت و خوش و بششم دیدم مخفی کاری مسکنه که گوشیش هزار تا رمز داره.بخدا از صب سینم درد گرفته

خودت متقابل چنین کاری کنی واکنشش چیه ؟

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

من نمی‌دونم این مردا چرا اینستا دارن اصلا ،شوهر من نداره آخه وقتی کارش مربوط نیست چرا داره ،خودتو داری حرص میدی فایده هم ندارن ،بخودت بیشتر برس 

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒کانال تلگرام https://t.me/cosyviibe