2777
2789
عنوان

از دست شوهرم بریدم دیکه

| مشاهده متن کامل بحث + 1025 بازدید | 73 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدا هر چی بیشتر بهش بگی بیشتر خودتو اذیت کردی چون زبون نفهمن هر چی بگی بدتر میکنن 

به فالو کردنم نیس آدمی که ذاتش خراب باشه کرم داشته باشه فالو هم نکنه از زیر کار خودشو میکنه خیالت راحت پس خودتو اذیت نکن 

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

بابا بیخیال من پیج دارم ۲۵ هزا تا فالوور ۲۴ هزارو۵۰۰ تاش پسر و مرد متاهلن همه باید دعوا کنن؟؟؟؟ولش

هنوز قاشق از ذهنم بیرون نمیره 😑😁

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
اولا شعورت رو ببر بالا و فحش ندهمن با شما نبودمبعدم با فالوووو کردن چ اتفاقی میفته مگه؟گاهی مقابله ب ...

یعنی اگرشوهراسی رفت رابطه جنسی براقرارکرداسی هم بکنه؟؟؟؟

چندسالته خدایی؟

بعدپسراروفالوکنه که چی بشه یه مشت حر ومزاده روفالوکنه که ففط دنبال سوراخن

مریض بود پلشت

فقط اونایی که داشتن جواب جدی میدادن 🤦🤣

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
چقدر دردناک، بهش گفتی حسی ک داری رو؟ بهش گفتی این حس انتهاش جداییه؟

اره بخدا یه مدتم مریض شده بودم للان باز سینم درد گرفته

من یه شب مردم صب پاشدم صبونمو خوردمورفتم پی زندگیم...

نمیدونم چند ساله ازدواج کردی ولی توی این ۱۵سال زندگی فهمیدم باید خودتو دست بالا بگیری،ولی نرم باشی،خودت اول باید خودتو عزیز کنی تا اون قدرتو بدونه،تا وقتی پول هست خرج بتراشی،وقتی نیست مدارا کنی ،به خودت برسی کم در دسترسش باشی ،زیاد بهش زنگ نزنی ،پیام ندی هر چی در دسترس نباشی و کمرنگ باشی مرد بیشتر میخاد دنبالت بدوه ،اصلا گوشیشو چک نکن ،برات این چیزا مهم نباشه ولی فقط نشون بده حواست هست هر چی حساس تر بشی اون دورتر میشه. زده تر میشه خدا نکنه مرد بفهمه تو حساس شدی روش یا چسبیدی بهش انقد خودشو میگیره که نگو،رو بازی نکن جونم بنظرم زندگی با بعضی از افراد سیاست میطلبه

🥴امضام نمیاد 
مردای ایران اصلاجنبه اینستاروندارن

اره به خدا آنقدر از خود بیخود شدن که نگو

زندگی بعضی از خانمارو هم تحت الشعاع قرار داده

به خدا بلای جونمون شده این اینستا

کاش میشد از زندگیمون حذفش کرد