2777
2789

روابطشون کپک زده

مثل ترشی که باید خشکش کنی. درشو محکم ببندی هوا نگیره. بعد با صبر منتظر باشی برسه

اونا یا صبر ندارن. یا خوب خشکش نکردن کپک زده

روابطشون با همسر کپک زده. با آدمای دیگه ام همینطور

با چشم خودم دیدم آقا خیلی خوشتیپ و خوش قیافه، پولدار هم بود

اصلا بهش نمیومد متاهل باشه، چه رفتار چه قیافه

بعد یهو دیدیم زن داره

خیلی وحشتناک بود

گذاشتیم کنار هم. چه رفتارای عادی داشت ، پیشنهاد میداد، بعد فک کن میرفت خونه می‌نشست کنار زنش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صد درصد ولی متاهلا اگه خشک رفتار کنند هیچکس جرات نداره بچصبه

والا من کار به هیچکی دیگهم ندارم شوهر خودمو میبینم فقط کارش جوریه هم بااقا وهم باخانم زیاد درارتباطه...از اونطرف هم مربی بدنسازیه پیج داره هم برنامه میده هم مکمل میفروشه 

بیرون تو محیط کارش حلقه دستشه تو پیج هم مشخصه که زن داره ومتاهله انچه روزه بلانسبت هرچی هرزه و خرابه میچسبن بهش پیام میدن،،،خاک برسرشون واقعا یچیزایی دیدم که از زن بودن خودم خجالتم میاد

تجربه داشتی از کسی که اینکار می‌کرده

اره دیدم اطرافم 

کلا هر کاریش میکردن دیگه‌نمیتونست دست بکشههههه تو مجردی هم همین بود

ولی اره همسرش هم دوست نداشت و اردواج اجباری بود.فکر کن دختر ۱۵ ساله رو داده بودن مرد ۳۰ ساله 

والا من کار به هیچکی دیگهم ندارم شوهر خودمو میبینم فقط کارش جوریه هم بااقا وهم باخانم زیاد درارتباطه ...

خب اینکه شوهرت خیانت نکرده و کسی نتوانسته گولش بزنه بخاطر محکم بودنش بوده دیگه 

بله عزیزم این کارا متاسفانه طبیعی شده

بخدا اگه مجرد می‌بود قابل تحمل تر بود باز 

ولی فک کن آخه متاهل؟ زن خودت تو خونه نشسته میای به زن مردم پیشنهاد میدی؟؟

کاش بدونم دنبال چی میگردن تو این دنیا

تمام مال و دارایی دنیا رو داشته باشی، به بالاترین نقطه ممکن برسی، ولی خائن باشی واقعا چه ارزشی داره؟

خب اینکه شوهرت خیانت نکرده و کسی نتوانسته گولش بزنه بخاطر محکم بودنش بوده دیگه

والا تاالان که خیانت نکرده وخیلیم خوبیم باهم دوطرفه

ولی چیزی که هست همش میگم خب اینم پیغمبر نیست که نکنه لغزش کنه