2777
2789

چطوری تو این سایت

یک شخص اونقدر بیکاره

که از زمان عضویتت زیر نظرت میگیره

بعد شغل مامانت ، شوهرت ، رشته خودتم میفهمه

تازه تشخیصم میده پولدارین

مدت زمان طولانی ای میخواد یکیو انقد تحت نظر داشته باشی

حوصله شون سر نمیره:///

تمممام تاپیکاو کامنتاتو دنبال میکنه که فهمیده   

زخم‌ هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلی‌ام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اینجا همه بیکارن دیگه

بخدا همه نه

خیلیا خانه دارن از بچه و کار خونه فارغ میشن تازه میان سایت

خیلیا شاغلن بین کار میان

خیلیا دانشجوعن و..

زخم‌ هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلی‌ام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .

ربطی به بیکاری فقط نداره

خیلیا دور از جون خوانندگان این تاپیک به همین قصد و برای پیدا کردن طعمه دزدی عضو شدن.

توی تتاپیکای درامد و شغل چقدر طلا خیلی میان تا ادمارو نشون کنن.

بعدا به بهونه عکس لاکم قشنگه یا عکس فلان میان لینکی میزارن که وقتی روش میزنی شما عکس میبینی ولی برای اون طرف آی پی ادرس شما میره و متاسفانه این نرافزارها و اپ ها رایگان هم هست .... خود دانید

ربطی به بیکاری فقط ندارهخیلیا دور از جون خوانندگان این تاپیک به همین قصد و برای پیدا کردن طعمه دزدی ...

اووو جدییی