2777
2789

ما بخاطر محل کار شوهرم خونمون یه شهر دیگه است اینجا همکارهای شوهرم مثل ما متاهل هستن و خیلیییی باهمدیگه رفت و آمد می‌کنند حتی زن هاشون شوهر های خانوما و فالو کردن توی اینستا و شماره های همدیگرو دارن مرتب بیرون میرن مسافرت اکیپی میرن حتی و دعوتی خونه همدیگه هستن

بنظرم هرچقدرررزر طرف پاک باشه و چشم دل سیر باشه و اهل خیانت نباشه بازم صمیمیت در این حد اشتباهه

(((( خیلی سعی کردند به من هم نزدیک بشن ولی من یجوری رفت و آمد رو خیلییی کم کردم حقیقتا نمی‌پسندم شما چطور؟))))

کاربر قدیمی هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موافقم

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بنظرم اشکالی نداره اکه طرف هیز نباشه بلاخره من  و شوهرم اگه ببینیم طرف هیز باشه ازش دست میکشیم

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

یه ارتباطی باید داشت ولی رفت و امد خانوادگی تو حریم خونه رو نمیپسندم. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

من همسرم چند تا دوست و بچه محل داره که نزدیک 20 سال بیشتر دوست هستن خانم ها شون خیلی خوبن البته من با یکی شون خیلی صمیمی ترم باهم سفر و تفریح میریم مشکلی نداشتیم 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

من همسرم چند تا دوست و بچه محل داره که نزدیک 20 سال بیشتر دوست هستن خانم ها شون خیلی خوبن البته من ب ...

خرج مخارج موقع سفر رفتن چطوریه؟ کدومتون حساب می‌کنه چون گرون میشه هزینه غذا و هتل و....

کاربر قدیمی هستم