2777
2789
عنوان

شما جای من چیکار میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 46 پست
چقدر متوقع😆

عزیزم از چیزی خبر نداری اینجوری نگو همین مادرشوهرم اگ بچم رو یه روز پیش مادرم بذارم به خدا ناراحت میشه..نامزد بودم ۳ روز خونشون نرفتیم زنگ زد به بابام ک یدونه بچم رو گرفتین بردین من تنها شدم حالا از اون موقع همش بابا میگ بچه رو پیشش بذار خودتون برین زنه گناه داره آهش دامنت رو میگیره..و اینکه پشت سر مثلا دختر عمه من همش میگ بچه رو پیش مادرشوهرش نمیذاره دیگ چ عردسیه

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

جالبه که شما نگران تنهایی شوهرت تو ماشین هستی

ناراحتی که تا کی خودت باید خونه بمونی

مواظبی که دخترت نیاد تو ماشین اذیت بشه

اونوقت به مادرشوهر که میرسه نگرانی به هدفش نرسه؟؟؟ مگه بچه ست که تو براش تصمیم بگیری و باید و نباید تعیین کنی؟ به شما چه ربطی داره که اپن قبلا بچه بزرگ‌کرده و یا بچه ش رو‌کسی دیگه بزرگ کرده؟ اصلا حس خوبی ازت نگرفتم

متوقع و طلبکاری

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم از چیزی خبر نداری اینجوری نگو همین مادرشوهرم اگ بچم رو یه روز پیش مادرم بذارم به خدا ناراحت می ...

شما میگی بچمو نبرم همون میشه ک اون میخواد 

این یعنی نمیخواد بچه داری کنه و خب حقشه دیگ پظیفش ک نی 

و اینکه جملتون از رو ناراحتیه یه جمله بد جنسانه ب نظر میاد مثلا چرا باید کاری کنم ک  اون راحت باشه من ناراحت 

بعدم ادم میره خونه کسی تز نمیده ک چی بدین بخوریم چی ندین دیگ هر کی بر اساس داشته هاش محبت میکنه یه چیزی میاره مهمون بخوره 

همین که یه روز بچه رو گذاشتی نگه داشتن متشکر باش خیلیا همین کارم نمیکنن برا عروس

من ک رفتار بدی از تعریفاتون حس نکردم از  سمت مادر شوهر جز اینکه دوست نداشته سنش بالاس حوصله نداره نگهداری کنه طولانی مدت

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

عزیزم بچم به پدرش رفته صبح حتی شیرم بخوره ادیت میشهببخشید اینجا نیومدم شما رو علیه مادرشوهرم پر کنم ...

عزیزم شیر با آّب پرتقال فرق داره اینایی که شیر میخورن اذیت میشن چون عدم تحمل لاکتوز دارن ینی بدنشون نمیتونه قند شیر را حذف کنه ولی پرتقال لاکتوز نداره قندش فروکتوز پس اصن ربطی نداره چون شیر مخوره اذیت میشه پس پرتقالم اذیتش کنه

بعدم اینکه به جای تذکر به مادر شوهرت به دخترت یاد بده که یخورده تحملشو ببره بالا و ماشین رو تحمل کنه و همراهتون بیاد خودمونیم دیگه شما هم خوشت میاد بچتو یکی دیگه نگه داره با شوهرت تنهایی برین 

اگه بچت تمیتونه تحملش ببره بالا پس شما تحملت را ببر بالا و مادرشوهرت هرکاری کرد ناراحت نشو

عزیزم من خونم تا خونه مادرشوهرش یه کوچه فاصله داره .یعنی پیاده 5دقیقه.

دخترمنم همین دختر شماس .بهش گفتم در هر صورت کنار خودمی مگر من نباشم بسپارمت جای دیگه .اربعین رفتم کربلا مادرشوهرش قبول زحمت کرد و بچمو ده روز نگه داشت .از اربعین تا امروز کلا یه شب اجازه دادم خونشون بمونه .

بعدشم که میاد حق نداره بگه چی خوردم یا مادر چی گفت یا چی کار کرد .

همین که تو این سن قبول زحمت میکنن و بچمون رو نگه میدارن دستشون درد نکنه.اگه خدایی نکرده دنبال بهانه ای که خوب بهانه ی خوبی دستت داده برای اینکه بچه رو پیشش نزاری

❤️
اون بچه داری نکرد شما مثل اون نباش، بچه ها که بیرون رفتنو دوست دارن، خونه میشینه چکار میکنه؟ بردار ب ...

ما خونمون خونه مامانم همه آپارتمانیه خونه مادرشوهرم ی حیاط بزرگ داره ک دوچرخه دخترم اونجاست بعد چون اتاقش کوچیکه پدر شوهرم ی اتاق از خونه خودش رو داده بهش دخترم عاشق اون اتاقه خیلی از وسایلش رو برده اونجا یعنی روزایی ک خونه هم هستیم دخترم التماس میکنه بریم اونجا من ب بهونه  دوری راه نمیبرمش بعد پدرشوهرم همیشه میگ بیارین اینجا بمونه شب پیش من بخوابه یعنی ۱ هفته طول میکشه تا بریم اینا زنگ میزنن پشت تلفن برای هم گریه میکنن دل ادم کباب میشه

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
عزیزم من خونم تا خونه مادرشوهرش یه کوچه فاصله داره .یعنی پیاده 5دقیقه.دخترمنم همین دختر شماس .بهش گف ...

بخدا خوشی زده زیر دلشون 

مادرشوهره ماهی چندبار بچه رو نگه می‌داره بازم ایراد میگیرن 

من سالی نهایت دوبار بچه هام تنها برن خونه ی مادرشوهرم اونم چندساعت 

آخرین بار یه ماه پیش بود که میرفتم شهر دیگه خرید،پسر ده سالمو با خودم بردم پسر ۹ سالم گفت من نمیام معلم گفته غیبت نداشته باشین،نیومد تازه گلودرد هم داشت

ظهر شوهرم برده بودش خونه ی مادرشوهرم،اونم فسنجون پخته بود بچم خورده بود 

من بعد یه ماه الان با این تاپیک یادم افتاد که بچم با گلودرد فسنجون خورده🤐🤣 

اگه اسی جای من بود از مادرشوهره شکایت میکرد فکر کنم 🤣

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
ما خونمون خونه مامانم همه آپارتمانیه خونه مادرشوهرم ی حیاط بزرگ داره ک دوچرخه دخترم اونجاست بعد چون ...

به نظرم توجیه خوبی نیست، بچه رو بردار با خودت ببر اونجا هم با هم برین مهمونی و برگردین، قدیم ده تا بچه بزرگ میکردن الان یه بچه رو پاس کاری... من الان بچم چهارسالشه تا الان یه بارم بدون خودم یا باباش جایی نفرستادمش بچه ماست مسیولیتش با خودمونه عادات و غذاشو میدونیم. تازه مستقیم بهش گفته نیا دیگه میخواستی چکارکنه تا متوجه بشی راضی نیست😑

شما میگی بچمو نبرم همون میشه ک اون میخواد این یعنی نمیخواد بچه داری کنه و خب حقشه دیگ پظیفش ک نی و ا ...

یعنی گفتم نون پنیر بخوره مربا نخوره چون سرفه های وحشت ناک داره متوقع هستم؟اتفاقا گفتم پنیر داری اگ ن بریم بخریم گفت اره دارم حتی ناهار دخترمم چون گریل دوست داره بخاطر اینکه فر مادرشوهرم کثیف نشه از خونه درست کردم بردم. حتی نزدیک خونشون خانه بازی داره ما وقتایی ک اونجا هستیمم بچم میره چند ساعت میمیونه من تماس گرفتم و پول واریز کردم ک بچم بره ک مادرشوهرم استراحت کنه ولی گفت نه با من کاری نداره بذار بمونه سیر بشیم تا ۱ هفته نمیبینم

بخدا خوشی زده زیر دلشون مادرشوهره ماهی چندبار بچه رو نگه می‌داره بازم ایراد میگیرن من سالی نهایت دوب ...

من مامان بدیم.......دخترم عاشق نودله .منم براش  نمیخرم و نمیپزم.

یه روز مادر شوهرم از خرید اومد خونه ما رفته بود دوتا بسته نودل خریده بود .ده تا🙄منم گفتم ببر خونتون هر موقع اومد براش درست کنید هم راحته هم چون تو خونمون ممنوع حساب میشه بیاد خونه شما بخوره🤣دخترم عاشق خونه مادرشوهرمه ولی نمیگه چرا؟

❤️
عزیزم شیر با آّب پرتقال فرق داره اینایی که شیر میخورن اذیت میشن چون عدم تحمل لاکتوز دارن ینی بدنشون ...

گلم بعد از اینهگه شال فکر میکنم در مورد حساسیت داشتن یا نداشتن به لاکتوز بچم رو خودم بهتر بدونم فقط صبح نمیتونه معدش این چیزا رو تحمل کنه ۱۱ ب بعد اوکیه..‌

و اینکه مادرشوهرم جلو روم ی جوری هست ک من تا حالا فکر میکردم خیلی خوشحاله از اینکه بچم اونجا میمونه الان  اینجوری شده...بخدا اگ پیش مادرم بذارم قیامت به پا میکنه ک بچه رو پیش من نمیذاره...اون سری تو جمع فامیلا گفت ب عروسم میگم بچه بیار من خودم بزرگش میکنم نمیاره...همه افتادن سرم ک بیار چرا نمیاری....یا مثلا ب شوهرم میگ آرزو دارم بچت رو با خودم ببرم مسافرت و گردش این یکی ک نمیاد یکی دیگ بیارین من از بچگی نگهش دارم عادت کنه یا اینکه دخترم شب خوابیدن پیشش نمیمونه ناراحتش میکنه میگ شانس ندارم همه مادربزدگا شبا نوه پیششون میمونن این نوه من اصلا منو نمیخواو

گلم بعد از اینهگه شال فکر میکنم در مورد حساسیت داشتن یا نداشتن به لاکتوز بچم رو خودم بهتر بدونم فقط ...

من نخواستم مادری شما را زیر سوال ببرم فقط اون چیزی که علمی بود رو گفتم

ایندفعه دخترتو بزار پیش مادرت اگه اعتراض کرد بگو دفعه قبل گفتین بچه رو دیگه نیارم حس کردم شاید خسته شدین بهتره یه مدت بزارمش پیش ماردم

عزیزم من خونم تا خونه مادرشوهرش یه کوچه فاصله داره .یعنی پیاده 5دقیقه.دخترمنم همین دختر شماس .بهش گف ...

عزیزم ۱۰ روز نگه داشته حرفی نمیتونی هم بزنی میگم از ۶ صبح بچه بوده تا ۶ غروب برگشته بهش میگه دیگ حق نداری اینجا بمونی برو هر جایی مادرت میره بعد بچم شب موقع خواب یهو دیدم داره گریه مسکنه گفتم چی شد گفت عزیز جون اینجوری گفت بچه ۸ ساله میگ چرا منو نمیخواد؟ نوه دیگ ک نداره یعنی انقدر بدم ک یکی منو نمیتونه تحمل کنه پس چرا مادرجون بپه های دایجون دو هر  روز نگه میداره گفتم نه عزیز جون به من گفت داشت باهات شوخی میکرد ببینه واکنش تو چیه.اینجوری باهاش صحبت کردم تا خوابید.‌‌..بعدم اگ بپه رو پیش مادرم بذارم زنگ میزنه قیامت میکنه.

بخدا خوشی زده زیر دلشون مادرشوهره ماهی چندبار بچه رو نگه می‌داره بازم ایراد میگیرن من سالی نهایت دوب ...

عزیزم مادر شوهرت چند تا نوه داره؟چند تا بچه داره؟ناهار نپختی نفرستادی برای بچت‌...رفتی خرید...نرفتی مواظب خوابیدن شوهرت باشی...مادرشوهرت رو اگ میدونست بچه ۲۰ روزه مریضه هر جا میبرین خوب نمیشه در ۱ هفته ۳ بار بردیش دکتر احتمال آسم دادن براش و خوردن ی سری چیز هادرو فعلا قدغن کردن تا جواب آزمایشش بیاد و تو هم میگفتی مربا ندین و ابتدایی ترین چیز ممکن رو گفتی بدین مثل پنیر و تاکید کردین دارین گفت آره بازم کار خودش رو میکرد ناراحت میشدی...تازه تاکید میکنم برای تفریح نرفتم به اصرار شوهرم رقتم ک خوابش نگیره چون استراحتش از قبل خیلی کم بود