قراره یه وامی بگیریم بعد فهمیدم برادرم کلی چک داره این ماهه و پولی ک قرار بوده بهش برسه ب تعویق افتاده 
حالا بهش گفتم اگ این مبلغ ب دردت میخوره و یکی از چکار پاس میشه وامو بهت میدم ( خییلی خوش حساب و جای پدرمه ) چیزی نگفت ولی چشاش برق زد 
از طرفی شوهرم هم از خداشه مسئولیت پرداخت اقساط ازش ساقط شه ک مبادا مجبور شه دست ب پول مادرش بزنه (  چندسال پیش ما میخواستیم تو شهر خودمون خونه بخریم مادرش ترسید من خونه رو بالا بکشم یا حالا هر چی نذاشت شوهرم پول رو بیاره خونه بخریم و کلی پوله بی زبون رو بردن یه شهر پرت اپارتمان پیش فروش خریدن ک در خوش بينانه ترین حالت ک طرف کلاهبرداری نکنه دو سه سال دیگه تحویل میده و اینطور شد ک ما مستاجر شدیم و ماهی ۱۴ ملیون اجاره میدیم همسرمم فعلا استخدام نشده و فقط حدود ۱۵ ملیون شهریه میگیره ، ۳۰۰ ملیون هم داشت برای خرید یخچال و ... ک میشد ۱۹۰ ملیون ، من اقساطی خریدم و کل ۳۰۰ ملیون رو دادم ب برادرم ب عنوان مضاربه و برادرم اقساط ماهی ۱۶ ملیون رو پرداخت کرد پارسال بعد از اقساط من به همسرم گفتم بیا ۳۰۰ ملیون رو از برادرم بگیریم ک طلا بخریم و سرمایه گذاری کنیم گفت نه پول اجاره رو چکار کنیم بعد ادعاشم میشه چون خونه رو مادرم نذاشت بخرم و ضرر کردم پول اجاره رو مادرم میده ! 
خلاصه هم ۳۰۰ ملیون این وسط بی ارزش داره میشه و بخاطر اجاره نمیتونیم از برادرم پس بگیریم 
هم من بیام وام رو بدم ب برادرم همسرم از خداشه ک ماهی ۵ ملیون قسط وام ب گردنش نمیفته ک مبادا مجبور شه از پول مادرش برداره 
خلاصه این مادرشوهرم مارو بدبخت کرد ولی شوهرم تمام سرمایمونو میسوزونه و دست ب پول مادرش نمیزنه یه چیزی هم میگم ادعاش میشه ک پول اجاره زو از پول مادرم میدم 
۱۵ تومن شهریه ، ۱۶ برادرم میده ، میشه ۳۱ مگه ما دونفر در ماه چقدر خرجمونه ک از پول مادرش هم برداره ، هیچ خرج و پول توجیبی هم به من نمیده 
ادعاشم میشه ک مادرم تاوان خیانتی ک به پول خونم کرد رو میده و ماهی از پولش ۱۳ تومن برمیدارم !!