2777
2789
عنوان

موندم بین دوراهی

68 بازدید | 3 پست

قراره یه وامی بگیریم بعد فهمیدم برادرم کلی چک داره این ماهه و پولی ک قرار بوده بهش برسه ب تعویق افتاده 

حالا بهش گفتم اگ این مبلغ ب دردت میخوره و یکی از چکار پاس میشه وامو بهت میدم ( خییلی خوش حساب و جای پدرمه ) چیزی نگفت ولی چشاش برق زد 

از طرفی شوهرم هم از خداشه مسئولیت پرداخت اقساط ازش ساقط شه ک مبادا مجبور شه دست ب پول مادرش بزنه (  چندسال پیش ما میخواستیم تو شهر خودمون خونه بخریم مادرش ترسید من خونه رو بالا بکشم یا حالا هر چی نذاشت شوهرم پول رو بیاره خونه بخریم و کلی پوله بی زبون رو بردن یه شهر پرت اپارتمان پیش فروش خریدن ک در خوش بينانه ترین حالت ک طرف کلاهبرداری نکنه دو سه سال دیگه تحویل میده و اینطور شد ک ما مستاجر شدیم و ماهی ۱۴ ملیون اجاره میدیم همسرمم فعلا استخدام نشده و فقط حدود ۱۵ ملیون شهریه میگیره ، ۳۰۰ ملیون هم داشت برای خرید یخچال و ... ک میشد ۱۹۰ ملیون ، من اقساطی خریدم و کل ۳۰۰ ملیون رو دادم ب برادرم ب عنوان مضاربه و برادرم اقساط ماهی ۱۶ ملیون رو پرداخت کرد پارسال بعد از اقساط من به همسرم گفتم بیا ۳۰۰ ملیون رو از برادرم بگیریم ک طلا بخریم و سرمایه گذاری کنیم گفت نه پول اجاره رو چکار کنیم بعد ادعاشم میشه چون خونه رو مادرم نذاشت بخرم و ضرر کردم پول اجاره رو مادرم میده ! 

خلاصه هم ۳۰۰ ملیون این وسط بی ارزش داره میشه و بخاطر اجاره نمیتونیم از برادرم پس بگیریم 

هم من بیام وام رو بدم ب برادرم همسرم از خداشه ک ماهی ۵ ملیون قسط وام ب گردنش نمیفته ک مبادا مجبور شه از پول مادرش برداره 

خلاصه این مادرشوهرم مارو بدبخت کرد ولی شوهرم تمام سرمایمونو میسوزونه و دست ب پول مادرش نمیزنه یه چیزی هم میگم ادعاش میشه ک پول اجاره زو از پول مادرم میدم 

۱۵ تومن شهریه ، ۱۶ برادرم میده ، میشه ۳۱ مگه ما دونفر در ماه چقدر خرجمونه ک از پول مادرش هم برداره ، هیچ خرج و پول توجیبی هم به من نمیده 

ادعاشم میشه ک مادرم تاوان خیانتی ک به پول خونم کرد رو میده و ماهی از پولش ۱۳ تومن برمیدارم !!

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی کم عقلی کردبد اونموقع خونه رو نخرید اگه همون موقع میخریدید الان هم خونه افزایش داشت هم اینکه ما ...

مگه فقطماهی ۱۵ ملیونه 

اون ۳۰۰ ملیونی ک گذاشتیم مضاربه ک بتونیم اجاره خونه رو پرداخت کنیم اگ طلا خریده بودیم الان بالای یک میلیارد شده بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی کم عقلی کردبد اونموقع خونه رو نخرید اگه همون موقع میخریدید الان هم خونه افزایش داشت هم اینکه ما ...

تقصیر مادرشوهر خیرندیدم شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مگه فقطماهی ۱۵ ملیونه اون ۳۰۰ ملیونی ک گذاشتیم مضاربه ک بتونیم اجاره خونه رو پرداخت کنیم اگ طلا خرید ...

دیگه حالا ولش گذشته ها گذشته بعد از این ایشالله هر چی هست خیر باشه

رهای رها، ز چون و چرا... به داده حق، همیشه رضا...