2777
2789
عنوان

مث سگ پشیمونم ک اومدم خونه جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 312521 بازدید | 761 پست
همون بهترین کار ممکن رو کردین که رفت و آمد نمی‌کنین ، منم جایی برم ببینم شآن مهمان رو حفظ نمیکنن دیگ ...

میدونی هنوزم رفتارهاشون برام عجیبه هنوزم درک نکردم چرا باید اینطور برخورد کنن ؟؟ گاهی حرص میخورم که من کلی احترام میزاشتم بی منت حتی یه بار بی احترامی نکردم ، مادر شوهرم سر سفره چیزی اظافه میموند به زور بهشون میگفت ببرید خونتون بخورید ،یه بار نگفتم چرا تو خونه من داری همه چیو میدی ببرن ،چرا تو خونه خودت چیزی نمیدی ؟

میدونی من اصلا راضی به رفت و آمد نبودم شوهرم اسرار میکرد .

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

عزیزم جاربش بیشعور نیست  بردار شوهرش ادم احمقی هست که بر اومدن بردار و این زن باردار اهمیتی نداده اقا جانه من  خانمت غذا دورست نمیکنه خودت از ببرون غذا بیار براشون ارزش قاعل باش که خانمت از تو یاد یگیره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من جاریم عروسی نگرفتن رفتن خونه شون مادرشوهرم هی گیر میداد به شوهرم که چرا نمیرید خونه شون و کادوشو ...

خواهر ناراحت نشی ولی رفتار خودتم خوب نبوده ، معلومه بخاطررفتار خودت ازت دلخوشی نداشته که برات تدارک ببینه.

ماه های اخر بارداری هم که بودی نیم ساعت باید میرفتید ، پنح تومن کادو از طرف داداش چیز زیادی نبود ، اکثرا ربع سکه و نیم سکه میدن ، باز بعد زایمانت با دعوا رفتید.

کلا معلومه خودت ازشون خوشت نمیومد هه ی بهونه میاوردی

من جاریم عروسی نگرفتن رفتن خونه شون مادرشوهرم هی گیر میداد به شوهرم که چرا نمیرید خونه شون و کادوشو ...

ماه اخر زایمانت بود میرفتی خب بچه که قرار نبود وسط سفره به دنیا بیاد یه چایی میخوردید میومدید. همون پیتزا هم واست زیاد بوده

کیم نبیلیر...کیم نه چکیر...

ن اسی ساعت یازده شده و جاریش هنوز خوابه و شوهرشم کپه مرگشو گذاشته تا 11 خبرشون هنوز خوابناینم از دیش ...

وا مگه میشه یه خانم باردار اینهمه مدت گرسنه بمونه😱 رفتار همشون برام عجیبه باورکردنی نیس

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚

چی شد اسی هنوز خونه ی جاریه؟

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

والا اون جاری تو بوده بهت پیتزا داده

من کلا چنین جاری‌ای رو خونه‌م راه نمیدم 

چندماه نرفتی خونه تازه عروس؟!

خاله شوهرم ماه پیش ما رو عروسی دعوت کرده بود سفر بودیم 

عذرخواهی کردم و همین هفته پیش رفتم شیرینی و هدیه ۲ تومن تو پاکت بردم 

ادب چی میگه پس؟!

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

خواهر ناراحت نشی ولی رفتار خودتم خوب نبوده ، معلومه بخاطررفتار خودت ازت دلخوشی نداشته که برات تدارک ...

نمیدونم من توقع تدارک نداشتم 

فقط توقع داشتم یه تازه عروس با سلیقه ببینم 

گرچه هر بار که اومد خونمون من براشون کم نذاشتم 

آخه این عروس وقتی اومد تو این خانواده که همه شون با من دشمن بودن 

چرا؟؟

چون مادرشوهرم هفته به هفته ول میکرد میرفت خونه شون تو روستاشون استراحت به من که تا 8 شب سرکار بودم که پا به پای پسرشون خونه بسازم و ماشین بخرم میگفت چرا نمیای کلفتی بچه های منو بکنی 

یه بار اومد بی دلیل دعوا راه انداخت که چرا گاز منو پاک نکردی 

منم از اونروز دیگه صدام در اومد گفتم من شاغلم نمیرسم خودم به کارای خونه زندگی خودم نمیرسم 

از اونروز من شدم دشمنشون 

برای خواستگاری زنگ میزد به شوهرم که از سرکار بیا اینجا میخوایم بریم یه جایی 

برای عقد زنگ میزد به شوهرم که بیا فلان محضر 

شوهرم میگفت من بدون خانمم نمیام سکوت میکرد 

آره من دل خوشی ندارم ازشون 

برا همین گفتم کادو هر چی دلت میخواد ببر ولی از کادوهای دخترم نباشه 

من گفتم خودت بخر اون برعکس مسخواست از خونه ببره 

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر