2777
2789
عنوان

برای برادرم رفتیم خواستگاری لطفا بیایید راهنماییم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 3167 بازدید | 112 پست
معیارهای ازدواج رو از برادرت سوال کن ببین نظر اون چیه اگه رنگ پوست براش مهم نبود مادرت رو راضی کن

درسته فردا میخوام برم مستقیم با خود برادرم صحبت کنم با نظر مادرم بخواییم پیش بریم برادرم باید حالا حالاها مجرد بمونه

خب غلطه و نباید بیشتر از این ، این سبک ازدواج اتفاق بیفته حالا تا ۷ سال البته اوکیه تهشاینجوری یسری ...

آره اینم هس درسته ولی نمیدونم چرا تازگیا همه دختر سن پایین میگیرن😐داداش خودم وقتی میخواست ازدواج کنه یکی دخترسن پایین معرفی کرد داداشم گفت مگه من میخوام بچه داری کنم😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته فردا میخوام برم مستقیم با خود برادرم صحبت کنم با نظر مادرم بخواییم پیش بریم برادرم باید حالا ح ...

خوب کاری میکنی 

ان شاالله به خیر و خوشی بگذره 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

بنظرم تو و مادرت داداشتو بدبدخت میکنید 

بکشید بیرون ازش 

مگه شما دنبالشی که میگی اصلاااااااا تا حالا با هیچکس نبوده

وای به حال اون عروس بدبختی که قراره بیاد زیر دست شما 

و بدتر ازون برادرت که آینده شو داده دست شما

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️

چرا سن مناسب تر نمیگیرین یک دختر 24-25 ساله، خدایش چقدر جامعه ما خرابه و بیمار کی درست میشین، جایی که به اصل کاری فکر کنی یعنی اختلاف سنی زیاد افتادین دنبال رنگ پوست عین پشت کوهی ها، اصلا هم به شما ربط نداره که افتادین برای مرد 30 ساله دنبال بچه سال و زن و... 

آره اینم هس درسته ولی نمیدونم چرا تازگیا همه دختر سن پایین میگیرن😐داداش خودم وقتی میخواست ازدواج کن ...

خب اخه پسرای که سنشون بالاتره یچیزی واسه خودشون دست و پا کردن دخترام فکر میکنن اون واسش انتخاب بهتریه و سریع تر راضی میشن بله میدن میره  که کلا اشتباهه 

باز خوبه داداش شما عقلش رسیده 

به خدا من خودم اصلا به قیافه اهمیت نمیدم خودمم خیلی سفید نیستم گندمیم ولی مادرم متاسفانه خیلی به قیا ...

خب برای مادرتون برید خاستگاری اگه قرازه براساس معیار های ایشون برای داذاشتون زنگ بگیرید 

درسته فردا میخوام برم مستقیم با خود برادرم صحبت کنم با نظر مادرم بخواییم پیش بریم برادرم باید حالا ح ...

تو یعنی سلیقه داداشتو نمیدونی؟سفید دوس داره یا سبزه

من وایسادم منو نمیشه کشت

برادرت رو ببرید اون بپسنده یا نپسنده ... از مادرت بعیده سنی ازش گذشته ...بدن گندمی ،سیاه ، سفید ، زر ...

دقیقا امروز پدرم هم حتی از حرف های مادرم عصبانی شد و بهش گفت اخلاق و خانواده اولویت

بعنوان مادری که دخترم گندمیه اما زیبایی هیچی کم نداره.بخدا جای خانواده دختر بودم هر چی فحش بود نثارتون میکردم و پرتتون میکردم بیرون بعدم تا نظر شاخ شمشادو نپرسیدید که چه ظاهری براش مهمه راتونو نکشید نرید خونه مردم