2777
2789
عنوان

برای برادرم رفتیم خواستگاری لطفا بیایید راهنماییم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 3166 بازدید | 112 پست
میگن ۱۰ سال زیاده ولی من که دور وبر هرکی تازگیا ازدواج کرده اختلاف سنیشون ۷ تا ۱۰ ساله

خب غلطه و نباید بیشتر از این ، این سبک ازدواج اتفاق بیفته حالا تا ۷ سال البته اوکیه تهش

اینجوری یسری سن ها کلا مجرد میمونن چون دیگه کسی همسن اونا نیست

سفید یا سبزه چه فرقی میکنه😐بنظرم بدبخت نکنید دختر مردمو با این عقایدتون

به خدا من خودم اصلا به قیافه اهمیت نمیدم خودمم خیلی سفید نیستم گندمیم ولی مادرم متاسفانه خیلی به قیافه اهمیت میده و تا حالا دخترای زیادی رو معرفی کردن آشناها که مادرم نپسندیده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصولا در اینجور موارد آقا پسر دور های خود را زده و سراغ یه آفتاب مهتاب ندیده واسش میگردن به روش سنتی ...

برای چی اینقد راحت قضاوت میکنین ؟ 

خیلی ها هستن که هنوز به عقاید شون پایبندن

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

ب نظرم منصرف بشین میدونی چرا؟چون اون دختره عروستون بشه مادرت اذیتش میکنه میکوبونه توسرش ک من تورونپسندیدم توسفید نبودی توزشتی تورو ب زورگرفتیم من دنباله عروس سفید بودم برایه پسرم

پشت هرلبخندی غمی وجوددارد...

به خدا من خودم اصلا به قیافه اهمیت نمیدم خودمم خیلی سفید نیستم گندمیم ولی مادرم متاسفانه خیلی به قیا ...

برادرت مهمه که بپسنده 

مادر شما یکم افکار قدیمی داره در این مورد 

واقعا تایید چهره ی عروس یا داماد مربوط به خانواده نمیشه 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630