2777
2789
عنوان

بلاخره خونه میخریم😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 7914 بازدید | 333 پست
هر موقع خرید تگت میکنم اون موقع میفهمی پنج تا انگشت یکی نیستنچون مردا بد ذاتن دلیل نیس شوهر منم اونج ...

اتفاقا تاپیکت رو سیو کردم 

خیلی به مردت مطمئن نباش برو بگو سه دونگ به اسمت کنه هروقت طلا و ماشین رو برات گرفت سه دونگ رو میری دفترخونه به اسم همسرت برمیگردونی

اگر قبول کرد یعنی خوش ذاته اگر نکرد..........

🌜 بانوی ماه در دل عالیجناب شب 🌌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله همیشه خوشحال خندون باشی عشقم😍هنوز نرفتیم داخل بشینیمفعلا خونه ی مادرشوهریم تا اساس ببریمو.. ...

انشالله عزیزم انشالله تو خونه ای جدیدتون فقط خنده باشه و شادی و سلامتی 

سبوم کن لایک کن گرفتین خونتون انشالله 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

اتفاقا تاپیکت رو سیو کردم خیلی به مردت مطمئن نباش برو بگو سه دونگ به اسمت کنه هروقت طلا و ماشین رو ب ...

عزیزم ببین ما زنا خودمون مردا رو خراب میکنیم  خودمون باعث میشیم اعتماد از بین بره

ما الان بهش اعتماد نکنیم دوروز دیگه اونم ب ما اعتماد نمیکنه

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۲ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم دوست پسرم بود😊سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم😉

انشالله عزیزم انشالله تو خونه ای جدیدتون فقط خنده باشه و شادی و سلامتی سبوم کن لایک کن گرفتین خونتون ...

فدا شم الهي چه خوش قلبی😊😘

باشه حتماااا

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۲ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم دوست پسرم بود😊سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم😉

عزیزم ببین ما زنا خودمون مردا رو خراب میکنیم خودمون باعث میشیم اعتماد از بین برهما الان بهش اعتماد ...

عزیزم فعلا تو این تاپیک هیچ مردی حضور نداره پیک می بازی در نیار برای جلب توجهشون که بهت مدال بدن

اگه بحث اعتماده اون چرا بهت اعتماد نداره سه دونگ به نامت بزنه بالاخره شماهم تو تامین پول اون خونه سهیمی

البته من یه چیزی رو هم یادم رفت بگم اگه اون طلاها و ماشین رو توی متاهلی شوهرت خریده این سه دونگ نیاز نیست

ولی اگه مال طلاهای مجردی و کارکرد مجردیت بوده این ماشین اونوقت حق رو داری که به شوهرت بگی به اسمت بزنه

من صرفا خطاب به استارتر نمیگم حرفم باهاش تموم شد ولی وقتی کامنتی در سایت عمومی میذاری باید ظرفیت ریپ ...

اولا اینجا دادگاه نیست ک من در مقابل شما باشم 

حرف من همون حرفی بود ک توی پست اول گفتم

ثانیا شمایی ک فکر میکنی سن من کمه و خودت عاقلی همه چی تمومی کاملا در اشتباهی 

اطراف من زندگیایی هستن ک ب دارایی و ملک و منال اینقد اهمیت نمیدن ک شما داری براش زجه میزنی ک بنامت بخوره 

من خانواده هایی دیدم ک با عشق و محبت بوده 

جیب زن و مرد یکیه خونه بنام شوهرش باشه مال زن هم هست ماشین بنام زن باشه مال شوهرش هست

واقعا کسایی مثل شما ک همش دنبال این مادیات هستید چیزی از دوست داشتن تو زندگی مشترک میفهمید ؟؟؟

شوهرش وقتی درکش کنه وقتی ب قول تو بهترین شوهر دنیا باشه هیچوقت ب زنش نمیگه این خونه بنام منه تو هیچ سهمی نداره اگه مرد باشه میگه این خونه مال دوتامونه پس انداز و زحمت دوتامونه 

پشت مردا رو نگرفتم میتونه بنام زن هم باشه ولی این ی چیز شخصی بین زنو و شوهره جیبشون یکیه

توام تا میتونی چیز بنام خودت بزن چون معلومه توی این 10 سال زندگیت از لحاظ روحی اینقد اذیت شدی ک اگه چیزی بنامت نباشه از غصه دق میکنی

فقط 33 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

عزیزم فعلا تو این تاپیک هیچ مردی حضور نداره پیک می بازی در نیار برای جلب توجهشون که بهت مدال بدناگه ...

عزیزم چ ربطی داره

من اصلا تاحالا سرکار نرفتم که با پول خودم طلا ماشین بخرم بیین از جوراب بگیر تا بزرگ ترین چیززززز از پول شوهرمه

بعدشم اگه اعتماد نداشت هیچ وقت طلا و ماشینو به اسمم نمیزد اول زندگی

اولا اینجا دادگاه نیست ک من در مقابل شما باشم حرف من همون حرفی بود ک توی پست اول گفتمثانیا شمایی ک ف ...

حرفت کاملاااا درست و حقه و مورد تایید بندس

و بگم ک برا امضات ۱۰ تا صلوات فرستادم  و سر نماز هم دعا میکنم

عزیزم چ ربطی دارهمن اصلا تاحالا سرکار نرفتم که با پول خودم طلا ماشین بخرم بیین از جوراب بگیر تا بزرگ ...

خب سیسی جون اینو از همون پست اول میگفتی

تمام کسایی که میگن بگو شوهرت نصف خونه رو به نامت بزنه بخاطر اینکه فکر میکنن طلاهای مجردی و ماشین مجردی خونه پدریته

خودت از اول یه جوری گفتی طلا و ماشین فروختم ادم فکر میکنه مالک اصلیشون خودت بودی از دسترنج خودت

دیگه اینو همه میدونن وقتی مرد طلا میخره برای خانوم نیست یه جور پس انداز واسه خودشون برای مواقع اینچنینی هست

مبارک باشه خونه تون هم به خوشی زندگی کنید

سلام عزیزکم

مبارک باشه خونه ولی همچین بد هم نمیگن بچه های سایت

لطفا بیشتر فک کن که بعدا پشیمونی سودی نداره

منم میخوام نظر خودمو بگم 

بنظر من هیچوقت تو زمدگی نباید نقدو بزاری نسیه رو بچسبی!

چه اشکالی داره وقتی شما از دارایی هات و پشتوانت گذشتی و پیش قدم شدی برای از خود گذشتگی و شهامتشو داشتی 

شوهرت هم با این موافقت کنه و بهت احترام بزاره و نصف خونرو ب نامت کنه؟!

بنظر من اینجا ی مشکلی میتونه باشه ک ایشون گفتن بعدا براتون جبران میکنن

من میگم کسی ک همین الان میتونه سهممو بده جبران کنه و یا حتی محبت کنه و همه خونرو بزنه ب نامم!!! چرا ک نه مگه من زنش نیستم؟! مگه من تاج سرش نیستم؟! چه برسه ب اینکه بخواد فقط حقمو ک میشه اندازه طلاهام و ماشین رو بده!!!

این همون مشکلس ک میگم و شما شاید ب دلیل خوشحالی بخاطر خرید خونه یجورایی رفتار هیجانی دارید

عزیزکم من میگم اتفاقا شما دوست داشتمتو با فروختن دارایی هات با اینکه خرید خونه تو جامعه ما بیشتر به عهده مرد هست رو ثابت کردی حالا یعنی فقط اینکه در حد حقت بزنه ب نامت مشکلش چیه؟؟؟؟؟؟؟ اوکی ایشون میگن بعدا میخرن اینارو 

خب الان بزنن ب نامتون بعدا ک خریدن شما برو همون شش دانگ رو بزن ب نام خودش کلا!!!!! 

بنظرم منطقی فک کن و نزار کار از کار بگذره 

تا بوده از این دادنا و قولا بوده ک ادا نشده و وقتی الان ادا نمیشه جلوی چشمت یعنی بعدا هم همچین دل نبند بهش (من بر اساس تجربه ی یکی از نزدیکانم ک بشدت براش گرون تموم شد این از خود گذشتگی ها دارم میگم حرف الکی نیس بخونی و بگذری از روش 

اندکی تامل.. 

و اینکه میتونم بپرسم چند تا بچه و چند سال ازدواج کردی و اون ماشین و طلاها رو کی خریده بود برات یا خودت خریدی(همینجوری کنجکاو شدم)

خب سیسی جون اینو از همون پست اول میگفتیتمام کسایی که میگن بگو شوهرت نصف خونه رو به نامت بزنه بخاطر ا ...

فدات شم😘