2777
2789
عنوان

بلاخره خونه میخریم😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 7900 بازدید | 333 پست
حرفت کاملاااا درست و حقه و مورد تایید بندسو بگم ک برا امضات ۱۰ تا صلوات فرستادم و سر نماز هم دعا می ...

قربونت برم عزیزم

مرسی از محبتت 

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

عزیزم چ ربطی دارهمن اصلا تاحالا سرکار نرفتم که با پول خودم طلا ماشین بخرم بیین از جوراب بگیر تا بزرگ ...

وا خب مسخره کردی مارو؟ 

چرا از همون اول نمیگی؟ ماها فکر کردیم تو مجردی کار کردی و ماشین و طلاها از خودت و پدرته

از اول بگو که مال دوره متاهلیته و شوهرت داده. یه جوری فاز گرفتی گفتی طلا فروختم و ماشین فروختم معلومه همه فکر کردن مال خودته و باید سهمی از سند خونه داشته باشی

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا اینجا دادگاه نیست ک من در مقابل شما باشم حرف من همون حرفی بود ک توی پست اول گفتمثانیا شمایی ک ف ...

خیلی بچه تر از اون حرفایی بفهمی زنذگی درایران برای خانم  یعنی چی ...

شما برو کار کن سختی کار کردن و پول درآوردن بچش بعد بیا دودستی اموالت بزن بنام شوهرت..آفرین خانم عاقل و عاشق:))

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

سلام عزیزکممبارک باشه خونه ولی همچین بد هم نمیگن بچه های سایتلطفا بیشتر فک کن که بعدا پشیمونی سودی ن ...

هعییی چی بگم والا

آره عزیزم 

من دو سه ماهه ازدواج کردم عاشقانه 

بچه هم نداریم

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۲ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم دوست پسرم بود😊سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم😉

خیلی بچه تر از اون حرفایی بفهمی زنذگی درایران برای خانم یعنی چی ...شما برو کار کن سختی کار کردن و پ ...

بنام شوهر زدن از نظر تو یعنی انداختن پول توی جوب درسته؟؟ اما از نظر من جیبشون یکیه

شوهر من میتونه چیزی بخره بنام من کنه منم میتونم چیزی بخرم بنام اون بزنم 

باشه تو خوبی خخخ

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

بنام شوهر زدن از نظر تو یعنی انداختن پول توی جوب درسته؟؟ اما از نظر من جیبشون یکیهشوهر من میتونه چیز ...

مردی که چشمش دنبال درآمد و پول خانم باشه مرد زندگی نیست کاسبی هست که دنبال عابر بانکه !!!

محض اطلاعت باز م میگم چیزی که بنام مرد باشه بعد اون چیزی به خانم نمیرسه پس عاقلانه اینه اموال هرکس بنام خودش باشه کسی کیسه ند و زه برای پول یکی دیگه 

ازدواج به معنی برداشتن حد و مرز مالی نیست 

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

دوستان اسی دو سه ماهه ازدواج کرده

بیخیال شید دیگ خودش میگه خمسرم تنهایی کار کرده الانم میخواد بزنه بنام خودش

منم همین شرایطم بود خونه اولو بعد عقد خریدیم زدیم بنام همسرم

بعدها هرچی خرید شد بنام من اتفاقیم نیفتاد البته مشترکا 

انشالله خونهای بعدی شریک میشید

صدای خندهاتون تو خونه بپیچه

مامان دوتا گل پسر

وا خب مسخره کردی مارو؟ چرا از همون اول نمیگی؟ ماها فکر کردیم تو مجردی کار کردی و ماشین و طلاها از خو ...

پس یه سوال  شما  تو زندگی شوهرتون چکاره هستین؟؟؟؟

جدی میپرسما بدون توهین 

واقعا برام سواله تفکر امثال شما 

یعنی فک کن دوتا آدم تشکیل خانواده میدن 

بعد ۱۰ سال خونه میخرن 

شوهره از ۹ تا ۵ مثلا کار میکنه اما زن شبانه روز داره خانه داری میکنه 

بشور بساب آشپزی  تی کشی جارو تمیزی خرید  نظافت جرمگیری سنگ و کثافت دستشویی و توالت و حموم و....تازه زایمان بچه داری شب بیداری هزارتا استرس درد مرض ریزش مو و افسردگی و.....

شوهره همه رو بزنه بنام خودش ؟؟؟؟؟؟؟

سهم زن‌چی میشه ؟؟؟؟؟

کلفتم می‌گرفت باید به‌بعد چند سال یه نصف خونه بهش می‌رسید نه؟؟؟؟؟

پس یه سوال شما تو زندگی شوهرتون چکاره هستین؟؟؟؟جدی میپرسما بدون توهین واقعا برام سواله تفکر امثال ...

بعد ده سال اره

ولی برای تازه عروس دوماه ازدواج کرده نه

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

چقدر خوبه که انقدر از داشته های کوچیکت راضی هستی و با غرور در موردشون حرف میزنی😃ماشین برلیانس😁

ببین قبلاً من با تو هم صحبت شدم می‌دونی چرا از اسم کاربریت می‌شناسمت بعد اینکه چقدر آدم بیچاره‌ای هستی و اینارم قشنگ یادمه و معمولاًم سعی می‌کنم اگر یه جایی کامنتی چیزی ازت ببینم نخونم چون حقیقتاً تو چشم من خیلی آدم بدبخت بیچاره‌ای هستی و در شأن خودم نمی‌دونم با یکی مثل تو همکلام بشم ولی کلاً انقدر مغزت معیوبه که نتونستی بفهمی من منظورم اینه همون ماشین ۶۰۰ ۷۰۰ میلیونی رم همسرم زده به نام من که می‌تونست این کارو نکنه یعنی به استارته دارم میگم شما قد ۶۰۰ ۷۰۰ میلیونم برای همسرت اعتبار نداری البته از زنی مثل تو که کلاً از یک صدم مغزشم استفاده نمی‌کنه درک همچین چیزی و نفهمیدنش خیلی دور از تعجب نیست. دلم برای شوهر و بچه‌هات می‌سوزه که همچین زنی مثل تو توی خونشون هست آدم یه مادر دانا و یه همسر دانا حقشه که متاسفانه همسر و فرزندان تو از این نعمت محروم هستند حالا تقاص کدوم گناهشونو توی زندگی با تو دارن پس میدن الله اعلم.. دیگه هم ریپلای نکن خواستی ریپلای کنی امضامو بخون

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
اگر یه چیزی. بگم به خودت ابمان میاری شوهر من خونه رو پنهانی زد به نام من تاکید داشت دوستاش همکاراش ن ...

اشکال نداره همین که زده به نام تو یعنی نشون داده تو چقدر آدم مهمی هستی تو زندگی براش ببین یه درصد احتمال بده همکاراش از این آدمای بیشعور و کم شخصیت باشند که بخوان هر دقیقه برگردن بگن تو زن ذلیلی تو همه چیز به نام زنته تو هیچی تو زندگیت نداری و فلان آدم با همچین آدمایی چیکار می‌کنه مطمئناً سنگ نمی‌ندازه تو دهنشون دیگه چون دهن سگ هار هرچی سنگ بندازی اون بدتر می‌کنه دیگه شوهر تو دقیقاً همین کارو کرده دهن یه عده سگ هار سنگ ننداخته و با این کارش که اون خونه رو زده به نام تو نشون داده چقدر به تو توی اون زندگی اهمیت میده و اعتماد داره

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
واقعا اگه آنقدر به شوهرتون بدبین هستید چرا بدنت رو در اختیارش قرار میدی؟

ببین امثال تو که از اول تاپیک کلاً دنبال اینید یه همچین حرفی بزنید حقیقتاً من خیلی حال و حوصله ندارم بخوام چیزی رو بهتون بگم چون وقتی نفهمیدی بعد اینم نمی‌خوای بفهمی و واقعاً من انقدری توان و انرژی ندارم کسی که چیزی رو نمی‌فهمه صد دفعه براش تکرار کنم که بفهمه که اونم بعید می‌دونم بفهمه در مورد شمام این جمله صدق می‌کنه بعید می‌دونم شما اگه توضیحی از من بدم بفهمی. پس در دنیای خودت خوش باش بدرود. و ریپلای نکن چون اصلاً نمیام بخونم

اشکال نداره همین که زده به نام تو یعنی نشون داده تو چقدر آدم مهمی هستی تو زندگی براش ببین یه درصد اح ...

ممنون گلم آنقدر دقیق و مفهومی جواب دادی 

دوستاش میگن میزنی به اسم زنت برمیداره می‌ره 

یکی از دوستاش هرچی میخره میزنه به اسم مادرش 

خودم شنیدم به دوستش گفت اگر اتفاقی برات افتاد زنت و پسرت آواره میشن گفت خانواده داره چرا آواره بشه 

اینم بگم ما معمولی ایم اما دوستش فوق پولدار 

ماشینش فقط ۱۵ میلیارده اما چه فایده 

مردا عقلشون کمه البته بلا نسبت مردای خوب 

تنها فکر منفیشون کار می‌کنه 

دیگه فکر نمیکنن صد تا اتفاق تا خوش آیند احتمال داره بیوفته