2777
2789
عنوان

بلاخره خونه میخریم😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 7893 بازدید | 333 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره واقعااز اون بدتر یه عده زن نی نی سایتتی که میان میگن اعتماد باید باشه و فلان و اینا این حرفا بین ...

اگر یه چیزی. بگم به خودت ابمان میاری 

شوهر من خونه رو پنهانی زد به نام من تاکید داشت دوستاش همکاراش ندونن

مبارکت باشه

عزیزم به حرف های اینجا اصلا گوش نده ،حتی هرچی گفتن برعکسش رو انجام بده.

زندگی میدان جنگ نیست.آدمی که با یه بد ذات زندگی بکنه حاضره هدچی داره و نداره بده فقط جدا بشه دیگه این پشتوانه چیه

آدم مرد خودش رو میشناسه من ۷ سال پیش همه طلاهامو عروختم و.... تازه به اسم پدرشوهرم گرفتیم که بعدا بتونیم از سرکار هم خونه بگیریم حالا اینجا اینو بگی میگن واااای چه کاری و...

در صورتیکه خب من خانواده شوهرمو میشناختم که ابنکارو کردم

حالا الان میخوایم خونمون تبدیل به احسن کنیم شوهرم خودش میگه به نام تو میزنم

ماشین هم خریدیم خودش به نام من کرد 

مبارکه ایشاالله تاپیک  خونه بزرگتر و ماشین خوب  بزنی 

ولا خوب کردی  ارزشش داره الان مادر شوهرم ادم خوبی باشه باز دلت میخواد مستقل باشی 

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

قربوتتاره خیلیییی اذیت شدم

چند ساله پیش مادرشوهری؟

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

مبارکت باشهعزیزم به حرف های اینجا اصلا گوش نده ،حتی هرچی گفتن برعکسش رو انجام بده.زندگی میدان جنگ نی ...

افرین 😍

معلومه خانم عاقلی هستی 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
خب مرده کار کرده پس انداز کرده طلا خریده منتشو گذاشته برا زنه الانم فروخته برا خودش خونه خریده بعداا ...

اینو فقط کسی میدونه که تجربه کرده سال ها زندگی کرده 

الکی نیس که میگن اگر از تجربه دیگران استفاده کنیم همیشه یه پلو جلوییم متاسفانه از قدیم تا به الان همه میخوان خودشون تجربه کنن اما از تجربه دیگران استفاده نکنن 

سال ها عمرمو گذاشتم تا به این حرف شما رسیدم 

بنظر من زن و شوهر جیبشون یکیه یعنی چی ک ماشین منه خونه مال اونه و....... واقعا نمیفهمم خونه بنام مرد باشه یعنی فقط مال مرده ؟ پس زن اون وسط چکارس؟ مستاجر خونه شوهرشه ؟؟ با ای طرز فکره ک گند میزنید تو زندگی خودتون و بقیه اگه ب شوهرتون اعتماد ندارید خب جدا شید این حرفا دیگه چیه اگه اعتماد دارید میدونید پاتون میمونه دوستون داره زندگی خوبی دارید دیگه یعنی چی خونه من خونه اون زندگی مشتررررررکهههه

اسی توام بهتریییییییین کارو کردی ک فروختی در عوض خونه میخری بعدا باز جمع میکنی میخری هرکیم بهت گفت بد کردی فروختی اصلااااا توجه نکن اگه تو شوهرتو میشناسی ک اینطور ادمی نیست ک تورو جز زندگی حساب نکنه دیگه این فکرا پوچه 

فقط 34 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

آره واقعااز اون بدتر یه عده زن نی نی سایتتی که میان میگن اعتماد باید باشه و فلان و اینا این حرفا بین ...

اگه طلا وماشین از خونه پدرش اورده باشه یا حقوق خودش بوده حرفتون منطقیه وگرنه به این میگن زورگویی

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
قربونت

خودت پاشو برو بنگاه قولنامه رو سه دونگ سه دونگ بگیر وگرنه اون حالا حالاها دستش نمیرسه واست بخره بشدت پشیمون میشی راحتم با هربحثی میگه میخواستی ندی و از این دست داستانا 

خودت پاشو برو بنگاه قولنامه رو سه دونگ سه دونگ بگیر وگرنه اون حالا حالاها دستش نمیرسه واست بخره بشدت ...

واااا؟

چرا دعوا میندازی تو خونه مردم