2777
2789
عنوان

کسایی که مشاور دارن (کنکوریا)🥲

356 بازدید | 42 پست

بچها من خیلی حالم بده .. همینجوریش کلی فشار درس و اینا رومه الان یچیزی ذهنمو خیلی درگیر کرده

من دنبال مشاور خوب بودم که ی نفر اومد و بهم معرفی کرد ی مشاور رو..

کلی هزینه کردم واسش و راضی هم هستم تا الان‌...

ولی اون شخصی که مشاور رو بهم معرفی کرده دائم بهم پیام میده و از ۱۰ تا پیامش ۹ تاش راجع به هزینه هاست

بعضی وقتا حرفایی که میزنه شبیه به حرفاییه که مشاورم میزنه!..🫠 احساس میکنم کلاهبردارن

استرس دارم حالم بده

دلیلی‌ باش‌ که‌ کسی‌ هنوز‌ خوبی‌ِ آدم‌هارو‌ باور‌ کنه..🩶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عوض کن

شک کردی به مشاورت عوض کن از من به تو وضیت 

البته اینم وصیت کنم مشاور اصلی خودتی برا خودت 

پارسال منم شک کردم حالا یکم بدتر بود مال من 

من فک میکردم برا همه دانش آموزاش یه برنامه می‌ریزه 

همینجوری هم بود عوض نکردم و نمیگم همه تقصیرات گردن اونه ولی پشت موندم

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

عوض کنشک کردی به مشاورت عوض کن از من به تو وضیت البته اینم وصیت کنم مشاور اصلی خودتی برا خودت پارسال ...

عزیزم منم پشت کنکوری ام امسال🥲💔

چیکار کلاهبرداری داری

اگه کارش خوبه و راضی هستی ادامه بده

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
نمیتونم کلی هزینه کردم ..هنوز ۱۰ روز نشده

منم عین تو بودم تقریبا وقتی با مشاور قبلیم اشنا شدم کلی هزینه کردم گفتم این گرونه حتما خیلی خوبه کارش توی ۱۰ ، ۱۵ روز حالم از هرچی مشاور بود داشت بهم میخورد انقدر که افتضاح بود ، اخرش تحمل نکردم گفتم پولی که دادم بهش به درک مشاورمو عوض کنم بهتر از اینه که یه ماه وقتمو هدر بدم بهش پیام دادم بهونه اوردم گفتم نمیخوام ادامه مسیرو 

الان تازه دارم میفهمم مشاور با مشاور چقد فرق میکنه تازه جالب اینجاست این مشاور جدیدم در برابر قبلیه اصلا انگار پولی نمیگیره..

تازه خیلیم دلسوزه و واقعا تمام تلاششو میکنه.. 

چرا علاقه ندارین .پرستاری چی؟میدونین شغلش چی میشه؟

من کلا رشته تاپ میخوام 🫠

بله عمم پرستاره.. خانواده پدریم اکثرا رشته هاشون پرستاری پزشکی دندون و ایناس و دیدم همه چیز رو از نزدیک

راجبش میدونم و علاقه ندارم