2777
2789
عنوان

بلاخره خونه میخریم😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 7867 بازدید | 333 پست
فکرکن داریم نصیحتشون می‌کنی بعد فکر می‌کنن چون شوهرت مثلاً چه می‌دونم با تو بده تو اومدی این حرفا رو ...

نه من خودم ترجیح دادم طلا و ماشین داشته باشم

نه خونه به اسمم

نگفت اعتماد ندارم نمیزنم

من خودم نحواستم

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۲ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم دوست پسرم بود😊سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم😉

چی بگم حتما شرایتتون اینجور میطلبه که همیشه دست به عصا حرکت کنید

ببین کلا شما در مغزتو بستی و نمی‌خوای بفهمی هرجوری که دوست داری فکر بکن من اون کامنت دو سه صفحه پیشو برای امثال شما گذاشتم امثال تو امثال استارتر که گفتن حتماً شوهراتون آدمای خوبی نیستن که اینجوری حرف می‌زنید دیگه هم احتیاجی نمی‌بینم بیشتر از این بهت توضیح بدم هر جوری که دلت می‌خواد فکر کنی فکر کن 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانم‌های عزیز نی نی سایتی دخترای مجرد گلی که توی سایت هستند حرفم با شماهاست هیچ وقت همه دارایی زندگی ...

من داخل کدوم پست و کجا متن گفتم شوهرم چوووون اعتماد نداشت نزد؟

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۲ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم دوست پسرم بود😊سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم😉

نه من خودم ترجیح دادم طلا و ماشین داشته باشمنه خونه به اسممنگفت اعتماد ندارم نمیزنممن خودم نحواستم

کامنت های اولت این حرفو نگفت قشنگ تو کامنت‌های اول دومت گفتی شوهرم گفته به نامت نمی‌زنم خونه رو بعداً برات طلا و ماشین می‌خرم نگفتی خودت نخواستی شوهرت نزده به نامت حرفتو نچرخون عوض نکن

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
برات ارامش درونی طلب میکنم شب خوش

اه برو دیگه چقدر ریپلای می‌کنی 

آدم یه وقتایی حوصله نداره میاد نی نی سایت یه عده هم مثل تو سیریش میشن می‌چسبن به مغز آدم دیگه ریپلایتو باز نمی‌کنم بخونم با یه نفر حرف می‌زنم عین قاشق نشسته همه می‌پرن وسط

کامنت های اولت این حرفو نگفت قشنگ تو کامنت‌های اول دومت گفتی شوهرم گفته به نامت نمی‌زنم خونه رو بعدا ...

خب دیگه

بعدا میخواد برام جبران کنه

اون موقع هم طلامو دارم هم ماشینمو هم خونمو هم آسایش و آرامشمو

اه برو دیگه چقدر ریپلای می‌کنی آدم یه وقتایی حوصله نداره میاد نی نی سایت یه عده هم مثل تو سیریش میشن ...

😆😆😆😆😆😆باز نکن با این اخلاقت بایدم به همسرت اعتماد نداشته باشی 

خب دیگهبعدا میخواد برام جبران کنهاون موقع هم طلامو دارم هم ماشینمو هم خونمو هم آسایش و آرامشمو

ببین تو کلاً تصمیمتو گرفتی منم نصیحت خواهرانه بهت کردم ولی نمی‌خوای متوجه بشی خودت می‌دونی بدرود

ببین تو کلاً تصمیمتو گرفتی منم نصیحت خواهرانه بهت کردم ولی نمی‌خوای متوجه بشی خودت می‌دونی بدرود

ممنون از نصیحتت 

ولی موقعی ک خرید برام تگت میکنم بیای ببینی ک ۵ تا انگشت همش یکی نمیشه

دلیل نیست که چون از بین ۵ نفر ۴ نفرشون خیانتکار و بی اعتماد دربیاد دلیل نیست که اون یه نفرم اینجوری باشه

متاسفانه از نظر بعضیها جنگه، با دید جنگ به زندگی نگاه میکنن و این دردناکه،با همین دید منفی زندگی رو ...

دقیقا منظورم این کسی ذوق داره نباید اینشکلی راهنمایی کنن طرف وادار کنن رو سر مرد چون هرکسی زندگی خودشو بلده لابد مرد خوبه که اینم اینکارو کرده چون الان یسریا طوری رفتار میکنن انتظار دارن مرد کل زندگی بنامشون بزنه 

ممنون از نصیحتت ولی موقعی ک خرید برام تگت میکنم بیای ببینی ک ۵ تا انگشت همش یکی نمیشهدلیل نیست که چو ...

خخخخ اکی بدرود 

ببین من خودم هزار تومان کار نکردم به شوهرم بدم نه برای خونه اول نه برای خونه دوم نه برای ماشین نه بر ...

شما چقد عاقلی ماشاالله چن سالتونه کاش میشد باهات سالها قبل دوست بودم و این حرفا رو میزدی بهم چقد درسته حرفاتون

فراموش میشم مثل شمعی که ذره ذره خاموش میشم از یاد میرم مثل نسیمی اومدم مثل باد میرم واسه روزایی که نیستم میخونم به خدا که دوست داشتم واسه شبایی که نیستم میخونم به خدا که دوست داشتم اگه صدای من از خاطرها رفت آقا نبر از یادم💚

دقیقا منظورم این کسی ذوق داره نباید اینشکلی راهنمایی کنن طرف وادار کنن رو سر مرد چون هرکسی زندگی خود ...

اوهوم همین طوره

شوهر من ب خاطر من که دوس دخترش بودم تو روی مادر پدره ریش سفیدش وایستاد 

شما چقد عاقلی ماشاالله چن سالتونه کاش میشد باهات سالها قبل دوست بودم و این حرفا رو میزدی بهم چقد درس ...

۲۸سالمه عزیزم 

قربونت برم مرسی . معمولا توی هر خانواده‌ای یه دونه عین من خیلی بیش از حد دلسوز پیدا میشه که به همه راهکار بده ولی متاسفانه ۹۰ درصد مثل خانم‌های نی‌نی سایتین که درای مغزشونو کامل بستن و نمی‌خوان متوجه بشن و بپذیرن ببین ایران با این وضعیت قشنگ ۴۰۰۰ سال طول می‌کشه تا زنای عاقل و بالغی داشته باشه که بتونن از حق خودشون دفاع بکنن که بتونن بفهمن هیچ وقت نباید خودشونو صفر مطلق بکنن به امید اینکه یه روزی همچین زنایی توی ایران زیاد باشند