2777
2789
عنوان

بلاخره خونه میخریم😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 7880 بازدید | 333 پست
ببین من من خونه اولمو موقع خریدیم که ۲۱ سالم بود شوهرم سه دنگ خونه رو زد به نام من الان ۲۸ سالمه پار ...

ولی خدادکیلی خیلی سخته ادم به شریک زندگیش اعتماد نداشته باشه 

فرق نمیکنه چه زن چه مرد 

این جور زندگی ها رو درک نمیکنم یعنی مثلا یکی مثل شما دائم باید تو فکر این باشه اگه شوهرم خیانت کرد اگه شوهرم به هر دلیلی قید این زندگی رو زد من به اندازه کافی ازش گرفته باشم 

😑😪چه بده اینجوری 

نه اشتباه نکن ببین اعتماد کردن یه طرف قضیه است اینکه از عقلی که خدا بهت داده استفاده بکنی و هیچ وقت ...

چی بگم ولا ما تو اطرافمون زیاد اینجوری داریم و زن و مرد با هم هر تلاشی برا زندگیشون میکنن تا الانم همچین چیزی پیش نیومده که مرد بزنه زیرش وبخواد به زن خیانت کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم ولا ما تو اطرافمون زیاد اینجوری داریم و زن و مرد با هم هر تلاشی برا زندگیشون میکنن تا الانم ه ...

اره 

بعضی ها نمیدونم چرا یجوری به مردا نگاه میکنن 

بابا آخه پوله خودشهههه

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۲ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم دوست پسرم بود😊سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم😉

ببین من من خونه اولمو موقع خریدیم که ۲۱ سالم بود شوهرم سه دنگ خونه رو زد به نام من الان ۲۸ سالمه پار ...

دمت گرم خواهر واقعا حرفات دلسوزانه بود  پیام منم ببین من کاملا باهات موافقم💔🖤

فراموش میشم مثل شمعی که ذره ذره خاموش میشم از یاد میرم مثل نسیمی اومدم مثل باد میرم واسه روزایی که نیستم میخونم به خدا که دوست داشتم واسه شبایی که نیستم میخونم به خدا که دوست داشتم اگه صدای من از خاطرها رفت آقا نبر از یادم💚

عزیزم اونارو نه من از خونه ی بابام آورده بودم نه دزدی کرده بودم نه با پول خودن خریده بودماونارو شوهر ...

ببین من خودم هزار تومان کار نکردم به شوهرم بدم نه برای خونه اول نه برای خونه دوم نه برای ماشین نه برای طلاهایی که برای من خریده ولی انقدر اعتماد توی زندگیمون هست که سه دنگ خونه اولی رو که توش زندگی می‌کردیم به نامم بود الانم تو خونه‌ای که داریم زندگی می‌کنیم سه دنگش به ناممه ماشین شیش دنگ کامل به ناممه بقیه سرمایه زندگیمون که طلائه همه طلاست تو سر و گردن منه این آدم اگر فردا روز بیاد به من بگه طلاهاتو بفروش بده بهم می‌خوام یه جا سرمایه گذاری بکنم من انجام میدم می‌دونی چرا چون این قبلاً به من حسن نیتشو ثابت کرده ولی شوهر تو به تو ثابت نکرده قربونت برم چرا نمی‌خوای بفهمی من دشمنت نیستم اگر دارم برات راهنمایی میدم از سر دلسوزیه چون زنی همجنس خودمی نمی‌خوام یه روزی خدایی نکرده پشیمون بشی از کاری که کردی خودتو تو زندگی آچمز نکن همه سرمایه زندگیتو نده به شوهرت حتی اگر اون سرمایه رو خودش برای تو خریده باشه که وظیفه‌اش بوده تو زندگی برات بخره و تامینت بکنه پاتو بکن توی کفش بگو باید سه دونگ خونه رو بزنی به نامم 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
طلا رو میخری منتشو میذاری هر جا لنگ شدی میفروشی باز دوباره میخری منتشو میذاری اما سند زدنه که به این ...

خو اینکه خونه نفروخته اینم طلا فروخته ایشالا بعدا بازم می‌خره 

ولی خدادکیلی خیلی سخته ادم به شریک زندگیش اعتماد نداشته باشه فرق نمیکنه چه زن چه مرد این جور زندگی ه ...

نه اتفاقا آدم باید همیشه یه جوری زندگی بکنه که هیچ وقت خدا تو شرایط آچمز شدن و صفر بودن مطلق قرار نگیره آدمی که همیشه فکر بکنه با عقلش تصمیم بگیره نه با چرت و پرتای این زنایی که زندگیتونو رو اعتماد بسازید و فلان و بهمان و شوهرتون و نور چشمتون بکنید و اینا اون زندگی زندگی میشه هیچ وقتم خراب نمی‌شه ولی متاسفانه شماها نمی‌خواید متوجه بشید چرا نمی‌دونم

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
خانوم عزیز اون طلا و ماشین روهم همسرش خریده شما واقعا زندگی رو جنگ میبینی اگه کمک نکنیم و پشت هم نبا ...

چه حرفای قشنگی😍

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۲ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم دوست پسرم بود😊سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم😉

مبارکه عزیزم به دل خوشولی کاش میزدی به اسم خودت حداقل نصفشو

قربونت

نه آخه خودم گفتم‌ طلا و ماشینم میدم ک خونه بخریم

دمت گرم خواهر واقعا حرفات دلسوزانه بود پیام منم ببین من کاملا باهات موافقم💔🖤

فکرکن داریم نصیحتشون می‌کنی بعد فکر می‌کنن چون شوهرت مثلاً چه می‌دونم با تو بده تو اومدی این حرفا رو بهشون می‌زنی بعد مثلاً اگر بیان از نزدیک زندگی منو ببینن به قرآن مجید میرن قشنگ می‌زنن تو کله شوهراشون ... شوهر تو اعتماد بهت نداره که سه دنگ خونه رو نمی‌زنه به نامت تو داری خودتو با چی گول می‌زنی آخه

ولی خدادکیلی خیلی سخته ادم به شریک زندگیش اعتماد نداشته باشه فرق نمیکنه چه زن چه مرد این جور زندگی ه ...

عزیزم دایم نباید به فکر این باشی که اگه شوهرت خیانت کرد چکار کنی

اتفاقا الان اگه هوشیار باشی در اینده اگه باهم خوب بودین که تا اخر راحتی نبودیم بعدا کاسه چه کنم چه کنم دست نمیگیری

خالم شوهرش تیلیاردره الان بعد ۲۷ سال به خاطر خیانت شوهره جدا شدن 

از قضا شوهرش بخاطر فرار مالیاتی دو تا خونه و ماشین به اسم خالم کرده بود ..البته خدایی زندگیشونم خوب بودا ولی به هر حال از هم پاشید...حالا خالم خونه و ماشین و کلی طلا داره نفقه بچه هاشم میگیره اجاره خونه هاشم میگبره

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
نه اتفاقا آدم باید همیشه یه جوری زندگی بکنه که هیچ وقت خدا تو شرایط آچمز شدن و صفر بودن مطلق قرار نگ ...

چی بگم حتما شرایتتون اینجور میطلبه که همیشه دست به عصا حرکت کنید 

خانم‌های عزیز نی نی سایتی دخترای مجرد گلی که توی سایت هستند حرفم با شماهاست هیچ وقت همه دارایی زندگیتونو به شوهری ندید که اعتماد بهتون نداره و یه دو دنگ از خونه‌ای که می‌خواد بخره رو به نامتون نمی‌زنه اگر قراره تو زندگی اعتمادی باشه اعتماد باید دو طرفه باشه وقتی شوهرتون به شما اعتماد نمی‌کنه سه دنگ خونه رو بزنه به نامتون بهتون وعده سر خرمن میده که بعداً چه می‌دونم براتون ماشین می‌خرم بعداً طلا می‌خرم بعداً فلان می‌کنم شما از حقوق خودتون اگر سر کار میرید قسطی پرداخت نکنید اگر طلایی دارید نفروشید و ندید ماشینی دارید نفروشید و ندید خودتونو صفر مطلق نکنید اعتماد دو طرفه خوبه قرار نیست شما فقط اعتماد بکنید به مردا اونا به شما اعتماد نداشته باشند این یه نصیحت بود به عنوان یه خواهر کوچکتر به عنوان یه دوست که هیچ وقت نمی‌بینمتونو نمی‌شناسمتون بدون چشم داشت بهتون کردم سرلوحه زندگیتون بکنید زنای ساده و کم عقل نباشید