2777
2789
عنوان

انتخاب شما مجردیه یا متاهلی

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 69 پست

کامیون داره لات و تریاکی هم باشه دیگه 

بساط بله گفتنم به راهه

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کامیون داره لات و تریاکی هم باشه دیگه بساط بله گفتنم به راهه

ن لات و تریاکی نی اتفاقا از این بچه امروزیاعع

ولی یکم بددلع

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
برای شرایط شما ؟زوده ذرس بخون بزرگتر شدی دنبال کار بگرد بازم مرد پیدا میشه

عشقم ۲۳ زوده؟؟اخه من ده سال کمتراز ایشون بودم ازدواج کردم الان ۲۷ام‌پسرم‌کلاس دومه😂بفکره دومی ام هسم

زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد ....
کامیون دار کنسله

چرا درامدشون خیلیععع

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
متاهلی عالی همسر منم مهندسی داره ولی تریلی داره چون هفته دوروز خودش می‌ره راننده داره پنج روزش خونس ...

عزیزم ماشینتون چیه و درامدش چطورع

کامیون دار خوب نیست اصلا

دلیلشو میگی لطفا

چی بگم والا ۳۲ سالمه ، عشق درس خوندن وکیل شدن دارم از ی طرفی هم علاقه دارم ازدواج کنم تشکیل خونواده بدم 

اما تا ی خواستگار میاد میبینم اونی که میخواستم نیست و تازه شرط و شروط میزاره که درس نخونم بعد میام  زندگی افراد متاهل رو میبینم بعد میگم من خیلی سختی کشیدم بعد اینم برم خونه شوهر با خانواده شوهر مغزم اصلا کشش نداره همین مجردی خوبه 

نمیدونم باید ببینی با کدوم حالت بهتره !

من فعلا با مجردیم احساس ارامش نسبی دارم ی مدت خیلی کوتاه این حس رو پیدا کردم و الان به ازدواج فک نمیکنم چون با همون جلسه خواستگاری این حس رو از دست خواهم داد 

ن لات و تریاکی نی اتفاقا از این بچه امروزیاععولی یکم بددلع

تاز ازدواج نکردی فهیمدی بد دله 

به هههههههههههیچ وجع ازدواج نکن باهاش

که بعد از عروسی هزار برابر میشه و 

عذاب میکشی

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه