2777
2789
عنوان

با نامزدم دعوام شد🫠

572 بازدید | 24 پست

نامزدم فارغ‌التحصیل شده ولی با همکلاسی هاش ی گروه زده بودن با هم صحبت کرده بودن

داشتم پیاماشونو میخوندم یکی خطاب به نامزدم گفته بود مجردی هنوز با نه

گفته بود مجردم 😐

هنوز عقد نکردیم ولی چند ماه پیش جشن نامزدی گرفتیم بخاطر مریضی مامانم عقد نکردیم هنوز

بهش گفتم برای چی گفتی مجردی گفت چون میخواستن گیر بدم چرا نگفتی شیرینی ندادی و...

بعد اینکه عقد کردیم میگم ازدواج کردم

این قضیه برای پریروز بود

دیشب بهش گفتم ولی قانع نشدم چرا بهشون گفته بودی مجردم

بعد اولش هی بهانه آورد قشنگ داشت کشیده میشد به دعوا

آخر گفت چند ماهه من منتظرم عقد کنیم حقیقتا دیگه امید ندارم که ما عقد میکنیم بخاطر همین گفتم مجردم:)

ما از قبل ماه محرم نامزد کردیم من گفتم بعد از اتمام ماه صفر عقد کنیم نامزدم همون موقعم می‌گفت زودتر عقد کنیم تو به هر بهانه ای هی انداختیش عقب

بعد نزدیک عقدمون که شد فهمیدیم مامانم سرطان داره:)

حالش خیلی بد بود

الآنم حتی ی وقتایی انرژی ندارع هیچ کاری انجام بده

هر شب موقع خواب پیام میداد

صبح زود پیام میداد

ولی این سری دیگه پیام نداده بهم

نمی‌دونم یعنی واقعا من مقصرم

تیکر بارداری نیست✨🥲 دانشجوی داروسازی هستم هر سوالی دارید میتونید بپرسید❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف یه روز دوروز نیست حرف یه عمر زندگیه. تمام جوانب رو بسنج. زودپز ک نیس ادم از ای ور نامزد کنه از اوور عقد تندی هم عروسی. پس این وسط اشنایی و شناخت چی میشه. چقد مردا مشکل دار شدنا هرکدوم 

نباید گوشی کسی رو چک کنی عزیزم یه داستانی درست میشه

خودش گوشیشو داده بود دستم دیگه شانسی رفتم تو گروهه وگرنه چک نمیکنم 

خود شما باید روی زودتر عقد کردن حساس میشدی 

محضر عقد میکردین جشن می‌موند

الانم اگه واقعا این آدم رو آدم زندگی خودت میدونی یه عقد محضری بگیر تا عروسی 

من نمیگم شوهرت حرف درستی زده ولی خیلی بعید میدونم قصدش از زدن اون حرف نخ دادن بوده باشه

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

یه عقد محضری میگرفتید

قرار بود بگیریم بعد ماه صفر

مامانم حالش خیلی بد بود بیمارستان بستری بود اصلا

الآنم تاریخ مشخص کردیم:)

حرف یه روز دوروز نیست حرف یه عمر زندگیه. تمام جوانب رو بسنج. زودپز ک نیس ادم از ای ور نامزد کنه از ا ...

آخه ما از خرداد جشن نامزدی گرفتیم 

من فکر می کنم این پسر میخواد بهم بزنه چون وقتی میگه شاید عقد نکنیم مخصوصا مادر گلت هم که مریضه بخاطر اون هم شده شاید میخواد عقب بکشه به نظرم در ازدواج با ایشون عجله نکن انگار خدا خواسته بشناسیش