2777
2789

فکرشو بکنید طرف تحصیلات آنچنانی نداره موقعیت شغلی بالایی هم نداره اونوقت از بچه انتظار داره مثلاً دکتر مهندس بشه 

من نمیگم بیخیال باشن و اصلأ اهمیت ندن نه اتفاقاً تشویق و تلاش خیلی هم خوبه ولی خدایی دیگه حد و اندازه داره بذارید بچه هاتون نفس بکشن بذارید بچگی کنن سلامت روح و روان بخدا خیلی مهمتر از تحصیلات و دکتر مهندس شدنه 

دم مدرسه زنه کتاب گرفته دستش تو اون سرما به دخترش که هنوز سوم دبستانه هی فشار میاره بخون بخون تند تند ازش سوال میپرسه که چی؟ مثلاً تو کلاس از همه بهتر باشه ، قیافه ی دختره رو باید میدیدید بخدا خستگی ازش میبارید قشنگ معلوم بود اون کتاب از دیروز دست مادره و هی مثل مته داره مغز دختره رو سوراخ میکنه 

بچه ای که بخواد بخونه میخونه اصلأ نیازی به این همه فشار نیست من همسن اینا بودم خدا شاهده مامانم اصلأ نمیدونست چطوری دارم درس میخونم چی مینویسم چیکار میکنم ، یدونه دیکته هم بهم نمیگفت همش میگفت کار دارم نمیتونم ، ولی عوضش یه خواهرزاده دارم خواهرم ۲۴ ساعته بالاسرش بود هی میگفت بنویس بخون دید علاقه ای نداره ولش کرد ، توی جامعه ادب و احترام و سلامت روحی روانی خیلی مهمتره بچه هاتونو سالم بار بیارید 

خانه سالمندان پر از پدر و مادر هایی هستش که دکتر و مهندس تحویل جامعه دادن 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اطرافم پر از مادرای بیخیاله 

خودم رو درس بچه هام حساسم ولی دائم نمیگم بخون و فشار نمیارم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

غیر از دو‌خط اولت‌،که بنظرم یه جور توهین بود،بقیه ی حرفات درسته

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
اطرافم پر از مادرای بیخیاله خودم رو درس بچه هام حساسم ولی دائم نمیگم بخون و فشار نمیارم

گفتم دیگه حد و اندازه داره نه مدام بگی بخون بخون استرس بدی نه اینکه ولش کنی 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
غیر از دو‌خط اولت‌،که بنظرم یه جور توهین بود،بقیه ی حرفات درسته

دقیقا کجاش توهین بود ؟

منی که مثلاً تحصیلات آنچنانی ندارم خودم هیچی نشدم چرا باید عقده هامو سر بچم خالی کنم ازش انتظار داشته باشم مثل من نشه؟ چرا باید هی بگم بخون بخون تا کمبود های منو جبران کنه؟

کسی که بخواد یه کاره ای بشه میشه خودش میره 

با اونکه تا دم مدرسه هم ول کن نیست ک موافق نیستم ولی اون قسمت حرفتون ک میگید بچه ای ک بخواد میخونه و اونیم ک نخواد فایده نداره پس چیکار کنیم بزاریمش ب امون خدا اخه عادت میکنه و همینجور بیخیال بار میاد هیچیو جدی نمیگیره و تلاش و زحمتم یاد نمیگیره

دقیقا کجاش توهین بود ؟منی که مثلاً تحصیلات آنچنانی ندارم خودم هیچی نشدم چرا باید عقده هامو سر بچم خا ...

این عقده نیست ،طرف شاید تلاش کرده حالا به هرنحوی نشده،میخواد کمک کنه که بچش در آینده چیزی بشه،

یعنی پدر و مادری که سواد بالایی ندارن حق ندارن برای بچه هاشون آینده ی خوبی در نظر داشته باشن؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

خیلی حق گفتی 

رویاهای از دست رفته خودشون به بچشون تحمیل میکنن

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

با اونکه تا دم مدرسه هم ول کن نیست ک موافق نیستم ولی اون قسمت حرفتون ک میگید بچه ای ک بخواد میخونه و ...

نه دیگه نمیگم که کامل ولش کنید به امون خدا 

در حد توانایی خودتون بهش برسید تکلیف بگید حالا مونده به خودش بجز تکالیف روزانه مثلاً بره درس هایی که قراره معلم دو سه روز دیگه بپرسه رو بخونه 

من هیچکس نبود بهم بگه اینو بخون اونو بخون هر وقت تکالیفم تموم میشد سوال هایی که معلم قرار بود مثلاً هفته بعد بپرسه رو پیشاپیش میخوندم تمرین میکردم 

منظورم اینه