2777
2789
عنوان

انتخاب شما مجردیه یا متاهلی

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 69 پست
چی دیدین تو متاهلی واقعا

حالا فک کردی تو‌مجردی چخبره؟

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
بله عالیه هرکس میگه نه باور نکن هر شغلی می‌تونه معتاد داشته باشه هر شغلی می‌تونه زن صیغه کنه حتی شب ...

بعد عزیزم شوهر شما بددل نیست؟

این پسر همههه چیش عالیه خانواده.پول.قیافع .خیلیم کاری و تو فکر زندگیه ولی یکم بددلع

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من درسو اصلا دوست ندارم

نمیدونم شرایط خونتون چطوره اگه میتونی تحمل کن کار کن پس انداز کن واگه فک میکنی بهتر از این هم میاد سراغت برو سرکار کار کن اگه نه که ازدواج کن 

یکی میبینی جایگاه اجتماعی خوبی داره و خواستگار خوب میاد 

یکی میبینی افراد خوب رو جذب میکنه همه خواستگار یکی از یکی بهتره میگم بهش صبر کنه 

اگه نه میگم بسنج ببین ادم خوبیه اعتیاد دست بزن خسیس  شکاک بد دل بیش از اندازه بد دهن  لات رفیق باز نیست اوکیه 

همسر شما گلیست از گل های بهشت مراقبش باش بنظرم تو سفر هاش حتما باهاش برو هم تنها نمی مونههم خوش میگذ ...

بله میرم حتما من همسرم هفته دوروز  می‌ره چون راننده داره پنج روز در هفته خونس منم اون دوروز میرم چون خودش میگه  بیا دوری می‌زنیم  

بعد عزیزم شوهر شما بددل نیست؟این پسر همههه چیش عالیه خانواده.پول.قیافع .خیلیم کاری و تو فکر زندگیه و ...

نه ولا همسرم بد دل نیست بد دلت باشه سخت میشه  کنار آمد  این آقا تحصیلات داره من همسرم مهندسی داره تو محیط دانشگاه بود  رفتار و اینا خانم هارو دیده بود  بددل نیست چون تحصیلات دانشگاهی دید آدم بازر میکنه

خلم من؟ تا آخر عمر تنها بمونم که چی؟ مجردی برای هرزه‌هایی که نیازهای عاطفی اشون رو از مردهای غریبه تامین میکنن و راه به راه از دوست پسر کادو و محبت میگیرن خوبه 

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

چندسالتونع ارع واقعا منم میگم تا کیمجردی ادمو رو ب فساد میبره انگارچون تحکل تنهای سخته

من متأهلم عزیزم 

از دید رخساره ی مجرد کامنت کذاشتم

ولی یادت باشه برای فرار از تنهایی با هر ننه قمری ازدواج نکنی و انتخابت یه آدم درست باشه،از چاله نیوفتی تو چاه 

ان شاءالله موفق باشی

اخه همع شرایطش عالیهبا خانواده.پولدار.خوش برو رو

اخه گفتین بددله ، به نظر من اصلا نمیشه با آدم بددل ازدواج کرد بازم نظر شما مهمه شاید شما مشکلی با این قضیه نداشته باشید 

زندگی گر سخت باشد … من از آن سخت ترم ….