2777
2789
عنوان

انتخاب شما مجردیه یا متاهلی

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 69 پست
کامیون داره لات و تریاکی هم باشه دیگه بساط بله گفتنم به راهه

مگه  قدیمه لات تریاکی باشم با دستمال یزدی الان اینجور نیست همه تیپ عالی نسل جدید ماشین اتومات تندرو کسیم نمیشه تو ماشین تریاک بکشه خوابشان بیاد قهوه میخورن من همه اطرافم ماشین سنگین دارن تیپ بد تریاکی ندیدم همشون باسواد ازجمله همسرم خودم که مهندسی ولی تریلی داره

قطعا متاهلی بهتره

نگاه نکن به اینکه متاهل ها از زندگی مینالن اونا هیچ وقت از روز های خوشی که داشتن نمیگن و مشکلات مجردا رو درک نمیکنن

متاهلی امنیت داری آزادی عشق داری رابطه حلال داری 

ازدواج کن اگر مرد خوبیه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه قدیمه لات تریاکی باشم با دستمال یزدی الان اینجور نیست همه تیپ عالی نسل جدید ماشین اتومات تندرو ...

خب مبارک صاحابش 

من نظر خودمو گفتم از اون مدل خوشم میاد 

ولی برا مزاح گفتم وگرنه به غیره شوهره شما کلا رو راننده نمیشه

حساب باز کرد میگن تو هر شهر ی زن میستونن

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
چی بگم والا ۳۲ سالمه ، عشق درس خوندن وکیل شدن دارم از ی طرفی هم علاقه دارم ازدواج کنم تشکیل خونواده ...

مسافرت و اینام میری؟

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
من شرایطم خیلی افتضاح بود متاهل شدم ولی اگه پدر مهربونم زنده بود مجردی رو با دنیا عوض نمیکردم اگه شر ...

ببین وضع مالی متوسط .بابام اعتیاد داره متاسفانه 

ولی مامانم فرشتس

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
بهتر

من مجردیم اینقد زندگی محدودی داشتم خیری ندیدم تو زندگی متاهلی هم ی ضربتی از شوهر خوردم و کشمش های داشتم ک تو بیابون میگذروندم بهتر بود.ولی خداروشکر بهتر شد الان دغدغم فقط بچهام هستن و بچه ها گرفتارم کردن ولی باهمه شرایط زندگی متاهلی راضی ترم

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...