2777
2789
عنوان

واقعا اینایی ک هم خونه پدر هم شوهر خوشبخت میشن برا خدا چیکار میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 83 پست
بنظرم حرف غیر منطقی ایه

چون شما فقط یک بعُدشو میبینی

منطق ما با منطق جهان هستی متفاوته

بزار خودمو برات مثال بزنم

من ۱۶ سالم بود ازدواج کردم

و توی ۲۷ سالگی با یه بچه جدا شدم

همه چیز زندگیم هم شوهر سابقم بالا کشید

اگر میخواستم وارد نقش مظلوم بشم و بزنم تو سر خودم

و حتی حسادت کنم به رفاه دیگران احتمالا مستحق این حسا بودم

ولی من تصمیم گرفتم بفهمم و با اگاهی ادامه بدم مسیرم رو

شاید این تنها راه بود تا من به اون اگاهی برسم 

طلاقم برای من یه شکست هست ولی در کنارش یه درس بزرگ هم بود

راه رسیدن به اون اگاهی برای من این طوری بود

نمیدونم تونستم منظورم برسونم یا نه

دختری که شوهر خوب کرد

پس همه چی به خانواده برمیگرده 

شانس و اقبال ربطی به پسرباز بودن یا نمازقضا نداشتن نداره به نظر من

دوستای خوبم، اگه نگاهتون به این امضا افتاد، سه صلوات به نیت آرامش، خوشبختی و عاقبت‌به‌خیری خودم و خانوادم بفرستین. دعام کنین به هدفم برسم و دل مادرم رو شاد کنم. ان‌شاءالله به حق حضرت زهرا (س)، دلتون آروم، دعاتون مستجاب و دلتون پر از نور بشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس همه چی به خانواده برمیگرده شانس و اقبال ربطی به پسرباز بودن یا نمازقضا نداشتن نداره به نظر من

منم موافق خانواده خوب داشتن هستم .مثلا خودم نظر بابام این بود که فقط شوهر کنم خرجی از رو دوشش کم بشع

کاری واسه خدا انجام ندادن اونا شانس دارن که از موقعی که به دنیا اومدن خانواده ی درست حسابی داشتن و ب ...

مخالفم ولی روت ریپ میزنم مامان منم خانواده خیلی خوبی داشت و داره ولی گیر یه خانواده شوهر وشوهر گوهیی افتاد

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

بله بودم و دیدم

منظورم پدر ومادرت نیستن بقیه هست ایا هروز با بقیه زندگی کردی کاملا تو زندگیشون بودی؟؟ 

منم موافق خانواده خوب داشتن هستم .مثلا خودم نظر بابام این بود که فقط شوهر کنم خرجی از رو دوشش کم بشع

خانواده مادرمن که خوبن پس چرا گیر یه لاشی معتاد افتاد وبعدش بایه بچه جداشد؟؟ 

منظورم پدر ومادرت نیستن بقیه هست ایا هروز با بقیه زندگی کردی کاملا تو زندگیشون بودی؟؟

بنظرت کسی ک هر مسافرتی خواسته رفته با هرکی دلش می‌خواد بوده خونواده اش همیشه بهش افتخار کردن 

ازدواج کرده الان دغدغه اش کاشت ناخن و مژه و اینور و انوره مسافرتا خارجی میره بهترین ماشین و زندگی رو داره نمی‌دونه در طول روز کدوم کافه رو انتخاب کنه وقتی برای بدبختی داره؟وقتی خودش خوشحاله از زندگیش راضیه و اتفاقا شکر گزاره خدا همچین زندگی رو لایقش دونسته 

مخالفم ولی روت ریپ میزنم مامان منم خانواده خیلی خوبی داشت و داره ولی گیر یه خانواده شوهر وشوهر گوهیی ...

دیگه شاید مادرت خودش خواسته با آون آدم ازدواج کنه شاید عاشق شده شاید اون پسر گولش زده و هزار شاید دیگه 

دوستای خوبم، اگه نگاهتون به این امضا افتاد، سه صلوات به نیت آرامش، خوشبختی و عاقبت‌به‌خیری خودم و خانوادم بفرستین. دعام کنین به هدفم برسم و دل مادرم رو شاد کنم. ان‌شاءالله به حق حضرت زهرا (س)، دلتون آروم، دعاتون مستجاب و دلتون پر از نور بشه.

عنوان و دوباره بخون گفتم آدمایی ک هم خونه پدر خوشبخت بودن هم شوهر 

البته این وسطا استثنا هم داره ولی بیشتر عامل موفقت بچه ها خانواده ها هستن تو هرزمینه ای

بعضی وقتا می‌خوام خودمو قانع کنم میگم همه چی تقدیره و قسمت خیلی دخیله .ولی بعضیا رو که میبینم همه چی دست خودشونه انتخاب میکنن.این دنیا ترکیبی از جبر و اختیاره.بعیت رو هم خدا دوسشون داره 

چون شما فقط یک بعُدشو میبینیمنطق ما با منطق جهان هستی متفاوتهبزار خودمو برات مثال بزنممن ۱۶ سالم بود ...

چی باعث شد نقش مظلوم نگیری و به رفاه دیگران حسادت نکنی ؟ 

بله بودم و دیدم

من مطمعنم کاملا تو زندگیشون نبودی 

مثلا تو الان داییای من ببینی میگی چقدر خوشبختن وحتی منم میگم خیلی خوشبختن چرا چون صدای دهل از دور خوش است همه چی ظاهریه و من که کاملا تو زندگیشون نیستم که بدونم خوشبختیشون فقط ظاهری نیست بیشتر مردم صورتشون با سیلی سرخ نگهمیدارن

دیگه شاید مادرت خودش خواسته با آون آدم ازدواج کنه شاید عاشق شده شاید اون پسر گولش زده و هزار شاید دی ...

اصلا عشق وعاشقی نداشتن بهش غلب کردن وزنداییش واسش انتخاب کرد