2777
2789
عنوان

واقعا اینایی ک هم خونه پدر هم شوهر خوشبخت میشن برا خدا چیکار میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 83 پست

شانسشون  خوبه دیگه مثل دختر عموهاو دختر خاله های من ، بعضی ها رو هم دیدم خونه پدر خیلی بد بخت بودن ولی از شوهر شانس اوردن ، برعکسش باز دیدم ،خودم خونه بابام معمولی  بودم خونه شوهر بدبخت معمولی  دو رده پایین تر 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادربزرگ من ازبچگی شانس نداشت مادرمنم ازبچگی شانس نداشت زیردست نامادری وپدرظالم فقط کتک خوردوتوی ۱۱سالگی بزوردادنش به بابای من یه مردبددهن وخانم بازو دست بزن داروخلاصه عذاب کشیدتاهمین الان که پدرم زمین گیرشده وگردن مادرم افتاده خودم ازبچگی بخاطرپدربی مسئولیتم عذاب کشیدم گفتم خونه شوهرتمام این سختی هاتموم میشه ۱۳سال بانداری ساختم سعی کردم زن بسازوخوبی باشم نمیگم عالی بودم ولی حقم نبودبعداز۱۳سال شوهرم درحقم بدترین بدی روبکنه خلاصه ادم وقتی کم شانس باشه هیچ جا روزخوش نمیبینه 

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔
مطمئن باش این حرفیه ک بقیه تو ذهنمون کردن خیلیا واقعا خوشبختن

نه عزیزم حرف نیست واقعیته

ایا شما تو زندگی بقیه هستی که انقدر مطمعن میحرفی؟؟ وقتی بیرون از گودی با اطمینان حرف نزن

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

دخترخاله من تو خونه پدرش خیلی خوشبخت بود ولی شوهرش گوه بود ۶سال بعدش جداشد الان۹سال از جدایییش میگذر ...

تو این ۹ سال به فکر ازدواج نبود یا آدم خوبی سر راهش قرار نگرفت ؟

چند سالشه الان ؟ 

دوستای خوبم، اگه نگاهتون به این امضا افتاد، سه صلوات به نیت آرامش، خوشبختی و عاقبت‌به‌خیری خودم و خانوادم بفرستین. دعام کنین به هدفم برسم و دل مادرم رو شاد کنم. ان‌شاءالله به حق حضرت زهرا (س)، دلتون آروم، دعاتون مستجاب و دلتون پر از نور بشه.

بنظرم پدر و مادر خوب شانسیه😁

ولی همسرخوب یه انتخابه

نه ، نه  اینم درصد زیادیش به شانسه😂😂

همسر آدم خوب و قدردان باشه دنیا به کامته

دیگه نیازی به پدر و مادر یا کسی نداری

فقط چشمت به زندگیته تماااام😁😁😁

باشه حالا مثلا چ مشکل بزرگی میتونن داشته باشن؟یکیشونو از نزدیک میشناسم خوشبختن چرا فکر میکنین همه ی ...

به ولله قسم همه مشکل دارن حتی اونی که 

از همه شاد و شنگول تره 

ی بدبختی داره نگو و نپرس که تا امونشو برده

محبوره اینطور باشه 

چون هیچ کس تکید میکنم هیچ کس الا بختکی 

خوشبخت نیست قطعا ی چیزی ازشون گرفته میشه که 

چیزی داده بشه قانون زندگیه

باور کن شما چون هنوز پرده نقابشون کنار نرفته اینطور فکر میکنی

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
وای دقیقااااا هرچی هوله بختش خوبو بلندددددد هرچی خوبو متعهد بختش سیاههعه

والا نه به نماز خوندنه نه هیچی .فقط باید خدا دوست داشته باشه .دیدی بعضیا هم پولدارن هم خوشگلن هم موفق .هم بخت خوب .اینارو خدا دوستشون داره حتی اگه بی دین هم باشن.مهم نیس .مثلا زلیخا هم خوشگل بود هم پولدار هم خدا عمر دوباره بش داد .شانس زور نیست