خانوما پسرم ۳ ونیم سالشه چند ماهی هست که توی مدفوعش اکثر مواقع خون میبینم. گاهی کم گاهی زیاد. دکتر ازمایش نوشته بود که نتیجه ازمایشش اوکی بود. خون مخفی نداشت. اما چون خون تکرار میشه کولونوسکپی میخواد انجام بده. کسی تجربه ای داره؟ معمولا جواب برای کودک چی هست بعد از کولونوسکپی؟. خیلی نگرانم. روز و شب ندارم دیگه بخدا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به چیزای بد فکر نکنهیچی نیست ان شاللهفقط دکتر خوب ببرو با دو سه تا دکتر مشورت کنشاید یبوست داره جایی ...
همین فکر کردن به چیزای بد داره دقم میده. خود بخود میاد به ذهنم. سه تا دکتر بردم. اولی فقط دارو داد که خوب نشد. دومی ازمایش نوشت و وقت کولونوسکپی داد. سومی هم همون پیشنهاد کولونوسکوپی رو داده. التهاب روده یا پولیپ روده چیز خطرناکیه؟ همش میگم نکنه اینا باشن یا خدایی نکرده زبونم لال چیزی بدتر از اینا