2777
2789

روحیات هر کسی فرق داره بالاخره

من ی بچه چهارماهه سقط کردم ب تازگی

خانواده خودمو شوهرم جم شدن اینجا 

که مثلا پیشم باشن ولی من دوست دارم برنو پیش شوهرم باشم

خانواده شوهرم خوبن ولی خانواده خودم یجوری غدا میخورن و گشنن انگار فقط میخوان شکمشونو سیر بکنن چیکار کنم دکشون کنم برن بخصوص خانواده خودم یکمم بی فرهنگن خانواده خودم حس میکنم اداب معاشرت بلد نیستن

تا سفرع انداختیم گفتیم بفرمایید فوری خواهرم برا مادرم ی بشقاب خیلییی پر کشید و خودشم دو بشقاب کشید خورد خواهر بزرگم و خواهر شوهرم جم کردن نشست رو مبل و مشغول صحبت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا صبرت بده. از دست دیگران ادم بیشتر حرص می خوره تا اون مشکل خودش 

حالا برات تجربه بشه بارداری زود به دیگران نگو.  بزار خیالت از بابت سلامت بارداری راحت بشه بعد دیگران خبر کن

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

منم سقط ماه چهارم داشتم خیلی سخته خدا کمکمون کنه

چطور فراموش کردی عزیزم میشه توضیح بدی من دارم دق میکنم بخصوص که خدا خیلی شانسی بهمون بچع داده بود شوهرم اسپرمش کم تحرک مقدار کم سرعت کم مورفولوژی یک درصد خودمم تنبلی تخمدان دارم بزور امپولو قرص اینا و رژیم باردار شده بودم الان فهمیدم دهانه رحمم نارسایی داره

خدا صبرت بده. از دست دیگران ادم بیشتر حرص می خوره تا اون مشکل خودش حالا برات تجربه بشه بارداری زود ب ...

اره بخدا البته خانواده شوهرم خیلی با درکو با شعورن امان از دست خانواده خودم کاری از دستشون برنمیاد جز تند تند خوردن

چطور فراموش کردی عزیزم میشه توضیح بدی من دارم دق میکنم بخصوص که خدا خیلی شانسی بهمون بچع داده بود شو ...

دقیقا شرایط منو داری 

منم یه سقط داشتم بعدش یکبار دیگه حامله شدم دخترم ۸ سالشه 

دیگم نشدم برا بچه دوم حقیقت دنبال درمانم نرفتم الانم دیگه ۴۰ سالم شد 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

اره بخدا البته خانواده شوهرم خیلی با درکو با شعورن امان از دست خانواده خودم کاری از دستشون برنمیاد ج ...

و اینکه بلافاصله بعدش اقدام کن من ۶ ماه بعدش اقدام کردم و شدم 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔