2777
2789
عنوان

واقعا اینایی ک هم خونه پدر هم شوهر خوشبخت میشن برا خدا چیکار میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 83 پست
حرف غیر منطقی ای ک برای توجیه دردا و مشکلاتی ک برامون حل نمیشه تو مغزمون کردن خیلیا خوشبختن واقعا

ی مثال بزنم برات

من ی جاری دارم ک تو ثروت غرق شده . تفریحش رفتن ب مکه س. در این حد متمول

میری خونه شون فرشا دست بافت همه چیز لوکس و گرون قیمت برق میزنه خونه از نو بودن

اما انگار خاک مرده پاشیدن تو خونه. بی حوصله و کسل نشستن نگات میکنن. مادرش مریضه . بچه هاش رشد نمیکنن .خمش گریه میکنن. همش ناله میکنه خودش. تا میگی حالت چ طوره شروع میگه آه و ناله و از سختی ها و بدبختیاش میگه!!

ظاهر زندگیش فوقالعاده س اما دلش مرده

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چ کاری واسه خدا کردن ک اینه نتیجه اش ک ماهم انجام بدیم

اعتمادبه نفسشون خیلی زیاده از اول این باورو تو مغزشون کاشتن پرروشون کردن که به هرچی بخوان برسن و اطرافیان براشون فراهم کنن

موافقم .دختر دیدم پسر جا نزاشته با دکتر ازدواج کرده‌.مراسمی گرفته آدم انگشت ب دهن میمونه .اونوقت دخت ...

خانواده اون دختری که نماز قضا نداشته و حجاب داشته چجور خانواده ای بودن ؟

خانواده ی کدوم از این دو تا دختر پشتوانه ی خوبی برا دخترشون بودن ؟

دوستای خوبم، اگه نگاهتون به این امضا افتاد، سه صلوات به نیت آرامش، خوشبختی و عاقبت‌به‌خیری خودم و خانوادم بفرستین. دعام کنین به هدفم برسم و دل مادرم رو شاد کنم. ان‌شاءالله به حق حضرت زهرا (س)، دلتون آروم، دعاتون مستجاب و دلتون پر از نور بشه.

تو این ۹ سال به فکر ازدواج نبود یا آدم خوبی سر راهش قرار نگرفت ؟چند سالشه الان ؟

2سال بعداز جدایی بایه پسری اشنا شد والانم۲ماه ازدواج کردن خداروشکر تا اونجایی که میدونم وپسر رو میشناسم خیلی خوبه وزندگی ارومی داره الان

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

لطفا تعریف خوشبختی رو بگو

آرامش آدم امن همین اتفاقا من زیاد خوشبختی و تو پول نمیبینم 

دلم آرامش تن سالم و یه آدم امن می‌خواد

دلم آزادی می‌خواد 

بالای ۳۰هستم هنوز باید برای بیرون رفتن کتک بخورم هزارتا تهمت بشنوم پس عدالت خدا کو؟

هنوز ارزومه یه سینما برم تنها پاییزه

کمدم پر لباسه و کفش چیزایی ک خیلیا ارزوشو دارن ولی نمیتونم یه تیپ بزنم برم یه کافه 

دقیقا یهو میبینی اون دنیا هم بیشتر هواشونو داره

داره صد در صد چون من مثلا تو این دنیا از بس بهم مشکل داده شاید یه نماز با آرامش نتونم بخونم باز روز قیامت میگه چرا نمازت حسابی نیست..ولی مثلا یه فامیلامون شوهر خوب زندگی عالی داره قشنگ نمازشم ارامش داره همشم مسجده . 

والا نه به نماز خوندنه نه هیچی .فقط باید خدا دوست داشته باشه .دیدی بعضیا هم پولدارن هم خوشگلن هم موف ...

اره همینه هرکی نون پیشونی خودشو میخوره

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

خوشبحال کسایی که عین پرنسس بزرگ میشن

امضاتتتتتتتتتتتتتتتت

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

به خدا بعضی وقتا میگم انقدر بعضیا تو این دنیا شانس دارن همون دنیا هم شانسشون باهاشونه میبینی مایی که جهنمو تو این دنیا دیدیم اون دنیا هم شانس نداریم و باید عذاب بکشیم و خوش شانسای این دنیا اونجا هم از بهشت برامون دست تکون بدن 😒

دوستای خوبم، اگه نگاهتون به این امضا افتاد، سه صلوات به نیت آرامش، خوشبختی و عاقبت‌به‌خیری خودم و خانوادم بفرستین. دعام کنین به هدفم برسم و دل مادرم رو شاد کنم. ان‌شاءالله به حق حضرت زهرا (س)، دلتون آروم، دعاتون مستجاب و دلتون پر از نور بشه.