2777
2789
عنوان

واقعا اینایی ک هم خونه پدر هم شوهر خوشبخت میشن برا خدا چیکار میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 83 پست
اصلا عشق وعاشقی نداشتن بهش غلب کردن وزنداییش واسش انتخاب کرد

پس مجبور شده دیگه 

اگه خانوادش خوب میشدن جلوی این ازدواج رو میگرفتن

دوستای خوبم، اگه نگاهتون به این امضا افتاد، سه صلوات به نیت آرامش، خوشبختی و عاقبت‌به‌خیری خودم و خانوادم بفرستین. دعام کنین به هدفم برسم و دل مادرم رو شاد کنم. ان‌شاءالله به حق حضرت زهرا (س)، دلتون آروم، دعاتون مستجاب و دلتون پر از نور بشه.

بعضی وقتا می‌خوام خودمو قانع کنم میگم همه چی تقدیره و قسمت خیلی دخیله .ولی بعضیا رو که میبینم همه چی ...

قسمت خیلی دخیله پیشونی منو کجا میشونی

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس مجبور شده دیگه اگه خانوادش خوب میشدن جلوی این ازدواج رو میگرفتن

اگه خانوادش خوب نبودن بعداز طلاق مارو پیش خودشون نگه نمیداشتن من۲٠دارم باهاشون زندگی میکنم خوبن

اتفاقا هم خود مادرم هم خانوادش گول ظاهر خوب اون عوضیارو خوردن اون لاشی از اول معتاد و زن باز بود عمش میخواست بیاد بگه برادر زادش چجوریه ولی مادرسلیطش نذاشت

بنظرت کسی ک هر مسافرتی خواسته رفته با هرکی دلش می‌خواد بوده خونواده اش همیشه بهش افتخار کردن ازدواج ...

منم یکی میبینم که دقیقا همینجوریه ولی شوهر ۲٠ساله داره خیانت میکنه وخرجی نمیده بابایه زنه خرجشون میکشه بازم خانومه جلو دیگران به ظاهر خداروشکر میکنه منم وقتی شوهرشو میبینم میگم چقدر عاشقته اخرین بار بهم گفت گول ظاهر زندگی هیشکی نخور خوشبختی فقط به اینا نیست

اگه خانوادش خوب نبودن بعداز طلاق مارو پیش خودشون نگه نمیداشتن من۲٠دارم باهاشون زندگی میکنم خوبناتفاق ...

ناپدریت بوده ؟ 

واقعا بعضی چیزا هم تقدیر آدمه که از دست خود آدم خارجه 

دوستای خوبم، اگه نگاهتون به این امضا افتاد، سه صلوات به نیت آرامش، خوشبختی و عاقبت‌به‌خیری خودم و خانوادم بفرستین. دعام کنین به هدفم برسم و دل مادرم رو شاد کنم. ان‌شاءالله به حق حضرت زهرا (س)، دلتون آروم، دعاتون مستجاب و دلتون پر از نور بشه.

نه متاسفانه بابام بوده

تقدیر بر این بوده که مثل تویی به دنیا بیاد عزیزم

چیکار میشه کرد ازدواج پدرمادر منم یه ازدواج اشتباه بود که البته به اجبار خانوادش بوده بعضی وقتا با خودم فکر میکنم‌ که کاش مادرم این ازدواج رو نمیکرد اما باز میگم درسته که شاید این ازدواج اشتباه بوده ولی تقدیر این بوده که من به دنیا بیام و زندگی کنم...