خواهر شوهرم و دخترو پسرش خونه مادر شوهرم بودن، دخترم خونه مادر شوهرم بود منم رفتم سربزنم بهشون ( باهم توی خونه سه طبقه زندگی میکنیم ) بچه های خواهر شوهرم داشتن موز میخوردن دخترم هم یه دونه خورد دوباره گفت مامانم من بازم موز میخوام خیلی گریه کرد مادر شوهرم به روی خودش نیاورد، خواهر شوهرم هم به بچه ام گفت اینقدر مادرت اذیت نکن بسه دیگه به دخترم گفتم بریم خونمون بهت میوه میدم دخترم جیغ میکشید قبول نمیکرد میگفت من فقط یه دونه موز دیگه میخوام عمه من مامانم اذیت نمیکنم خیلی ناراحت شدم اومدیم خونمون به دخترم شکلات و پاستیل دادم به شوهرم زنگ زدم گفتم از سر راهت که اومدی موز بخر بیار به نظرتون حق دارم ناراحت بشم ؟ هم خواهر شوهرم هم مادر شوهرم گریه های دخترم رو دیدن ولی نگفتن اشکالی نداره یه دونه دیگه بهش بده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اصلا تقصیر بچه و اینکه مثلا تو خونه هیچی نمیخوره نیست. بچه ها یه وقتایی کارایی میکنن آدم شاخ درمیاره ...
وای دقیقا زنداداش من یروز پرتقال واسه پسرش خرید کوچیک بود
همون شب رفتیم مهمونی پرتقال اوردن برادرزادم گریه میکرد میگفت مامانی اینا چی هستن من از اینا میخوام بچه ان بعضی وقتا ب قول شما یه کارایی میکنن آدم می مونه...
والا کار خانواده شوهرت زشت بوده بچه تو خاطرش میمونه منم بچه بودم بین منو بچهای عمم فرق میذاشتن هنوزم که هنوز برام بدترین خاطرست مثلامامان بزرگم منو میکشید کنار میگفت می میرین خونتون یا به بچهای عمم یواشکی میداد به من نمیداد خوراکی بعضیا وجدان ندارن من الان باردارم ویارم پرتقال و نارنگی و ماهی به خدا پدر شوهرم کیلو کیلو میخره میگه نوم دوست داره بخور باز برات میخرم چون نوه خون ادمه غریبه که نیست
فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمیدونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان ❤️
چه جوری از دلشون میاد گریه بچه رو میبینن دم نمیزنن.خوب کردی گفتی همسرت بگیره بچت چند سالشه که با حرف ...
دخترم ۴ سالشه بخدا با اینکه شوهرم کارگره ولی همه حقوقش خرج خورد و خوراک میشه هیچی پس انداز نداریم شوهرم میگه نمیخوام دخترم هیچ حسرتی توی دلش باشه ولی امروز نمیدونم دخترم چرا اینکار کرد خیلی خجالت کشیدم از اونورم اعصابم خورد شد. حالا کسی ندونه فکر میکنه این بچه هیچی نمیخوره اینقدر که امروز گریه کرد
دخترم خونه خودمون همه چی میخوره و هیچی براش کم نگذاشتیم نمیدونم چرا اونجا اینقدر گریه کرد
دخترت چند سالشه ؟بهش یاد بده به حق خودش قانع باشه خب اگه به بچه شما دوباره موز میدادن بقیه بچه ها هم میخواستن شاید نداشتن خب بچه چه خونت خودتون چه خونه بقیه یه جوری بارش بیار به حق خودش قانع باشه
تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره