2777
2789
عنوان

میگه وظیفه ت رو انجام بده

| مشاهده متن کامل بحث + 9502 بازدید | 120 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا قفل کنه ،ببین واقعا زن و شوهر به سری وظیفه در قبال هم دارن،حالا شوهرش بد صحبت کرده یا دلخوره خان ...

یعنی چی اون خانم بیزانسی کنار خیابون هم پول میگیره وظیفه اش رو انجام میده فرقشون چیه؟

عروسک جنسی مردا که نیستید وظیفه وظیفه

You and I drink the poison from the same vine

درسته وظیفه‌اسولی این خانم منظورش طرز صحبت اقاس و بیان خواسته‌اش

بله خانوم هم حق داره لحن بیان و زوری بودنش اذیت کننده است

با تشکر ویژه از خدای مهربونم و امام رضا عزیزم ودعای شما دوستای گلم 

یعنی چی اون خانم بیزانسی کنار خیابون هم پول میگیره وظیفه اش رو انجام میده فرقشون چیه؟عروسک جنسی مردا ...

خانم چطور مرد وظیفشه پول بیاره خونه داشته باشه ماشین داشته باشه اصلا بحث خانم و آقا نیست .اگه خانم اون خونه اس باید به مردش توجه کنه ،اگه دوستش نداره باید بره اگه نمی تونه بره باید راهی پیدا کنه برای بهتر شدن ،خانم بیزینسی برای پول اینکارو می‌کنه ولی خانم خونه با عشق اینکارو می‌کنه ،اگه عشقی نیست تو اون خونه چیکار می‌کنه چرا بچه داره ،نشستن یه جا ناله و نفرین و فحش و کینه چیزی رو درست نمیکنه ،الان این خانم مسوله ،مسول اون دختر روح روانش ،مگه مرد بیشعور نیست پس باید به راهی پیدا کنه یا سعی کنه عشق بیاد تو خونه یا ترک کنه،امیدوارم منظورم و رسونده باشم 

🥴امضام نمیاد 
خانم چطور مرد وظیفشه پول بیاره خونه داشته باشه ماشین داشته باشه اصلا بحث خانم و آقا نیست .اگه خانم ا ...

اون آقا ی اشتباهی مرتکب شده 

بجای جبران

از راه دستور و ... وارد شده

ی اشتباه دو مرتبه 

این وسط بدون در نظر گرفتن عزت نفس زن

میگید تکمین کن وظیفته؟

You and I drink the poison from the same vine

دختر خوبم تمکین کن به شوهرت عشق بده حتی در ظاهر 

نتیجه مثبتش رو میبینی

هر آدمی ی اخلاقی داره شاید مدل ابراز محبت همسرت اینطوری باشه ، تو با مدل وسخصیت خودت جواب بده

اصلا فانتزی بعضی آدما درخواست اینشکلیه

اون آقا ی اشتباهی مرتکب شده بجای جبراناز راه دستور و ... وارد شدهی اشتباه دو مرتبه این وسط بدون در ن ...

تاپیک های قبلی عمق فاجعه چیز دیگه رو نشون میده بدتر از این چیزای که منو شما میبینیم ،من میگم همه روش ها مثل هم نیست ،ایشون این کارو نکنه صددرصد عقده بیشتر میشه و بدتر سر این خانم میاره نسبت به موقعیت باید تصمیم بگیره ،این وسط دوست داشتنی نیست مطمئن باش عشقی باشه دوست داشتنی باشه یه خانم حس نفرت نسبت به رابطه نخواهد داشت ،بازم میگم رابطه ایشون بیش از یه دعوا و گفتمان ساده است ،رگ و ریشه دار تره این نفرت

🥴امضام نمیاد 
وای جواهرچقد اوضاع پیچیده شده

میدونی اینکه این مدت انقدر فاصله بوده یه امیدی بود که راضی بشه..

وگرنه دوباره بینمون بخواد رابطه دوره باشه و... انگار دوباره همه چی برمیگرده از اول..

وگرنه که خود قضیه ک برام مهم نیست