2777
2789
عنوان

میگه وظیفه ت رو انجام بده

| مشاهده متن کامل بحث + 9671 بازدید | 122 پست
یعنی چی اون خانم بیزانسی کنار خیابون هم پول میگیره وظیفه اش رو انجام میده فرقشون چیه؟عروسک جنسی مردا ...

وقتی ازدواج کرده رفته زیر بار مسئولیت 

این یه تعهده

اوضاع رفتاری با قهرو عدم تمکین بدتر میشه

سلام جواهرجان من چندوقتیه تاپیک هاتو دنبال کردم و همشو خوندم چقدر زندگی هامون شبیه همه... فقط چند تفاوت کوچیک شوهرم 15 سال از من بزرگتره و دست بزنش خیلی کمه ولی همه چیز زندگیت مث منه منم 8ساله ازدواج کردم تواین 8 سال یه بار تنهایی بامامانم یا خواهرم نرفتم بازار بیرون فقط با خودش حق دارم برم بیرون یه چندوقتی تو خونم دوربین بود هم میدید منو و هم صدامو میشنید ازبس نق زدم تا بردشون تو حیاط شوهرمنم از گذشتم خبر داره و گفت فراموش میکنم مهم تویی ولی اینجوری نبود روز به روز شکاش بیشتر میشه من الان فقط بامادرم حق حرف زدن دارم مثلا منو دوست داره میگه تموم رفتاراش ترس از دست دادنمه اونم میگه چون سنم بالا میرع پیرتر میشم ولی تو جوونتر.... ولی الان من روحم پیرتراز اون شده دیگه هیچ انگیزه ایی ندارم فقط تنها چیزی که امیدم شده دخترمه دخترم سه سالشه خیلی پدرشو دوست داره اولایل زندگیمون قشنگ بود ولی از بس جنگیدم خسته شدم انشاالله خداوند به دلامون نگاهی بندازه زندگی تو انگاری ماله منه نمیدونم شرایط کدوممون سختترع فقط خداوند کمکمون کنه فقط اینو بدون تنها نیسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.