2777
2789
عنوان

میگه وظیفه ت رو انجام بده

| مشاهده متن کامل بحث + 8067 بازدید | 119 پست
میدونی اینکه این مدت انقدر فاصله بوده یه امیدی بود که راضی بشه..وگرنه دوباره بینمون بخواد رابطه دوره ...

اره اونم میدونه میخاد رابطه رو اهرم کنه

چقدر داستانت شبیه کتاب ملت عشقه....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا کلید رو پشت در میزاره میره چند روزهمیتونم برم ولی میگم باید همه چی توافقی باشه ک راحت تر با ...

سختش نکن دیگه 

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

اشغال😅

ملوم بود رابطه میخاد که هی دست میزد بهت...

ولی فک نمیکرده تو اینقدر مقاومت کنی فک میکرده مثل قبلا همراهی میکنی باهاش....

به نظرم شب عادی باش و اهمیت نده ولی عصبانیش نکن

یا اینکه یکی گف توهم بیشرمانه بگو میخام و ...

بزار بدونه توهم مث خودش فقط میخایی نیازتو برطرف کنی 

ولی واندی  و محبت کنی بهش دقیقا عین خودش باش طوری ک بهمه وظیفه اش تامین کردن نیاز جنسی توعه دقیقا عیییین خودش

...

خدابه همراهت🌴🌾

میگفتی نفهم وظیفه مرد امنیت دادن به زنش هست 

وظیفه مرد فقط غذا و مکان نیست اونو هر نری میتونه انجام بده

مردانگی و شرف باید داشته باشی

من به جا تو استرس دارم الان 

خدا امشب رو‌بخیر کنه

فکر نمیکنی شما خیلی صفر و صدی؟ یه مدت خیلی عاشقانه رفتار کردی و الان هم خیلی با نفرت جلو میری. یه بار هم عادی بودن را امتحان کن، نه خیلی در دسترس باش نه خیلی دست نیافتنی، به جای اینکه شما تو برزخ باشی بزار همسرت ترس از دست دادنت داشته باشه و این زمانی امکان پذیر هست که شما خیلی به اتفاقات واکنش هیجانی نشون ندی.

چی بگم‌اخه🙄🥹

وسط این همه اخلاق و رفتار مزخرف ، نیاز جنسی هم میزنه تو سرش. اونم می خواد با خشونت و اقتدار خاص خودش حل کنه 

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮