2777
2789
چطور تونستی با این قضیه کنار بیای من پسری بود سمتم که فقط یه پیشونی از من بلندتر بود اونم خیلی کم وق ...

کنار آمدن یعنی چی من 170همسرم 176هم قد یا کوتاه تر نبوده کنار بیام مشکلم ندارم کفش پاشنه دارم میپوشم  اگر هم قد یا کوتاه تر باشه باید بگی چطور کنار آمدی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرم ۱۹۵ من ۱۶۲ عاشق این تفاوت قدمونه راحت بغلم میکنه کنارش من مثل جوجم بااینکه تپلم ولی باز ریزم ت ...

اقا منم دلم خواست😭اونوقت من بیچاره بخدا انقد خوش اندامم ولی بخاطر قدم عین غول دیده میشم 

کنار آمدن یعنی چی من 170همسرم 176هم قد یا کوتاه تر نبوده کنار بیام مشکلم ندارم کفش پاشنه دارم میپوشم ...

من نمیتونم حس میکنم پسری که قدش کوتاهه یجوریه😂😂 انگار نادیده گرفته میشه آخه این خیلی کوتاه بود مناسب کشی بود که قدش 150باشه

کوچولو ها الان میان کلاس میزارن😁😁😂البته شوخی میکنما به دل نگیرید♥️

یک عدد کوچولو کنار همسرم البته ، کنار بقیه اوکیم🤩🤣

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

من میپوشم زیر لباس مجلسی لباس مجلسی بدون کفش بلند نمیشه خوب هست سانت ازت بلندتر مشکلش کجاست کفش پنجی ...

این پارتنرم ک اوکیه دوسش دارم ولی خب خواستگارای خیلی خوبی داشتم ک بخاطر قد رد کردم در کل میگم اکثرا قد کوتاها یا متوسطا جذبم میشن

من نمیتونم حس میکنم پسری که قدش کوتاهه یجوریه😂😂 انگار نادیده گرفته میشه آخه این خیلی کوتاه بود منا ...

نمی‌دونم من همسرم هیکلی وورزشکاره کنارش احساس خوبی دارم ی  حتما اون هیکلی پر ورزشکاری نداشته ریزه میزه ه بوده 

اقا منم دلم خواست😭اونوقت من بیچاره بخدا انقد خوش اندامم ولی بخاطر قدم عین غول دیده میشم

انشالا ی قد بلند نصیبت شده شبا دو دور دستاشو دورت بپیچونه🤣🤣 قدت چنده اسی ؟ من تپلم ولی پیش شوهرم مث جوجم

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

نمی‌دونم من همسرم هیکلی وورزشکاره کنارش احساس خوبی دارم ی حتما اون هیکلی پر ورزشکاری نداشته ریزه می ...

اره متوسط بود هیکلش ولی دیگه پیش هم جنسای خودش ضایع بود قدش واقعا بدم آمد تا الان که هرکس آمده قدش به 180 نرسیده تا ببینم بعد چی میشه

ایجانقدت چنده؟

من ۱۶۲ همسرم ۱۹۵؛ کنار بقیه عادیم 

بقول دوستام کنار شوهرم انگار مینی سایز میشم