وای😂😂،من و نامزدم خیلی اختلاف قدی داریم،دوست صمیمیم قد بلنده ۱۷۵ قدشه هر چی پسر بهش پیشنهاد میده ی ...
بخداوندی خدا ک منم معضلم همینه یه خواستگارداشتم شدید عاشق ماااه هم قدم بود ینی جوری ک کفش دوسانتی میپوشیدم ازش میزدم بالا اصلااا نشد ک باهاش ارتباط بگیرم و ردش کردم هیچوقتم روم نشد بگم برا قذشه هزار تا بهونه اوردم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب فاصله یه سانتی ک جذاب نی من پارتنرم ۱۷۸خودم ۱۷۰ هیچوقت نمیتونم کفش پاشنه بپوشم خیلی درشت دیده میش ...
من میپوشم زیر لباس مجلسی لباس مجلسی بدون کفش بلند نمیشه خوب هست سانت ازت بلندتر مشکلش کجاست کفش پنجی بپوش مهم اخلاق رفتار و درک شعوره قد تو زندگی گم هستش از خودت بلندتر باشد خوبه من الان شش سانت ازم بلندتر واقعا مهم نیست برام
من میپوشم زیر لباس مجلسی لباس مجلسی بدون کفش بلند نمیشه خوب هست سانت ازت بلندتر مشکلش کجاست کفش پنجی ...
چطور تونستی با این قضیه کنار بیای من پسری بود سمتم که فقط یه پیشونی از من بلندتر بود اونم خیلی کم وقتی پیش بقیه مرداد پسرا وایمیساد قدش کوتاه بود من واقعا بدم آمد و از چشمم افتاد بااینکه خودم قدم 170عه