2777
2789
وای😂😂،من و نامزدم خیلی اختلاف قدی داریم،دوست صمیمیم قد بلنده ۱۷۵ قدشه هر چی پسر بهش پیشنهاد میده ی ...

بخداوندی خدا ک منم معضلم همینه یه خواستگارداشتم شدید عاشق ماااه هم قدم بود ینی جوری ک کفش دوسانتی میپوشیدم ازش میزدم بالا اصلااا نشد ک باهاش ارتباط بگیرم و ردش کردم هیچوقتم روم نشد بگم برا قذشه هزار تا بهونه اوردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب فاصله یه سانتی ک جذاب نی من پارتنرم ۱۷۸خودم ۱۷۰ هیچوقت نمیتونم کفش پاشنه بپوشم خیلی درشت دیده میش ...

من میپوشم زیر لباس مجلسی لباس مجلسی بدون کفش بلند نمیشه خوب هست سانت ازت بلندتر مشکلش کجاست کفش پنجی بپوش مهم اخلاق رفتار و درک شعوره قد تو  زندگی گم هستش از خودت بلندتر باشد خوبه من الان شش سانت ازم بلندتر واقعا مهم نیست برام

به یه پسره گفتم ۱۷۰ امگفت چخبره دختری؟😐اعتماد به نفسمو آوردن پایین

اون کوتوله بوده والا ۱۷۰زیادم بلند راستش منم تازگی انقد همه کوتاه شدن حس خوبی ب قد بلندم ندارم یه حورایی برام شده نقطه ضعف بالینکه باید نقطه قوت باشه

من میپوشم زیر لباس مجلسی لباس مجلسی بدون کفش بلند نمیشه خوب هست سانت ازت بلندتر مشکلش کجاست کفش پنجی ...

چطور تونستی با این قضیه کنار بیای من پسری بود سمتم که فقط یه پیشونی از من بلندتر بود اونم خیلی کم وقتی پیش بقیه مرداد پسرا وایمیساد قدش کوتاه بود من واقعا بدم آمد و از چشمم افتاد بااینکه خودم قدم 170عه

اون کوتوله بوده والا ۱۷۰زیادم بلند راستش منم تازگی انقد همه کوتاه شدن حس خوبی ب قد بلندم ندارم یه حو ...

دقیقا

میرم خیابون یه حس بدی میگیرم

اخه پسرا هم کوتاه شدن همه ریزه میزن.

یه چهارشونه کشتی هم پیدا نمیشه😂 اخه خودمن علاوه بر قد بلند هیکلی ام هستم.

خودت قدت چنده

۱۷۷

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️