2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی میتونی تالار رو حذف کنی اگه باغ دارین یا خونه ی بزرگ تو خونه عروسی بگیری

منم چند ماه پیش تواین فکر بودم که عروسی بگیرم یا نه

ودر نهایت گرفتم الانا که عروسی میرم حتی گاهی دلم میخواد دوباره لباس عروس بپوشم😂🤣🫠

اینم در نظر بگیر خواه یا ناخواه طلایی که همسر میگیره بیشتر مردا اونو مال خودشون میدونند🤭😬

وبه یه ترفندی ازت میگیرندو میفروشند 

پس زیاد هم کلید نکن روطلا

به اندازه ی نیازت طلا بخر ولی طلای خوب وبا دوام بخر   ان شاالله که برات مانا باشه

من بعد از عروسیم تا ۴ ۵ ماه حتی پشیمون بودم از گرفتن عروسی چون آخرش گند زده شد توش وتا مدتها ناراحت وافسرده بودم

ولی گذشت

سفر رو میشه رفت طلا رو هم میشه خرید ولی عروسی نه منی بهت میگم که ۴ سال توعقد بودم وسختی زیاد کشیدم وحتی داشتم راضی میشدم به سفر نزار به دلت بمونه چیزایی که دوست داری رو حتما تجربه کن

تجملات رو به حداقل برسون وچیزای غیر ضروری رو حذف کن از عروسیت چند نمونه غذا نزار یا دیجی دیگه با توجه به علایقت ورسم ورسوماتتون سری ها رو حذف وجایگزین کن

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

بديش اینه ک الان نمیدونم اگ عروسی نگیرم بعدا پشیمون میشم یا نه

عروسی خودت دوست داری؟ من که هفت سال گذشته پشیمون نیستم چون من دوست نداشتم 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

منم یه جشن کوچیک خانوادگی بعد عقدگرفتیم رفتیم سرخونه زندگیمون،پول عروسیو طلا خریدیم

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

اما لباس عروس بپوش و آتلیه و مهمونی خصوصی بگیر ..گور بابای باقی  اقوام سبب و نسبی با هفت درجه نسبت 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

پشیمون میشی میری عروسی بقیه همین قوم شوهر بعدها بهترین عروسیها رو میگیرن بعد تو باید حرص بخوری یه عروسی بگیر ساده جمع و جور تعداد کم

پشیمون میشی اما عروسی جمع و جور بگیر بدون خرج اضافه که بریزی خندق بلای فامیل پدری و مادری خودت و شوهرت 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو