2777
2789
نمیدونم والا ما ۴ ماه پیش یک عروسی متعادل گرفتیم شد ۲۰۰ تومن ۱۵۰ تومن هدیه جمع شد یعنی کلا خرج عرو ...

شما کم جمعیتی عزیزم ما کم کم 600 نفر باید دعوت کنیم وگرنه این قهر میکنه اون قهر میکنه داستان میشه،یا باید بگیریم یا نگیریم نصفه نمیشه

نمیدونم والا ما ۴ ماه پیش یک عروسی متعادل گرفتیم شد ۲۰۰ تومن ۱۵۰ تومن هدیه جمع شد یعنی کلا خرج عرو ...

من دوسال پیش عروسی بزرگ گرفتم با بهترینها  انتخاب ها  250خرج شد 210درامد چهل خرج عروسیمون شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بديش اینه ک الان نمیدونم اگ عروسی نگیرم بعدا پشیمون میشم یا نه

من نگرفتم انگار بی ارزشم، حتی اگر میرفتم آتلیه فرقی نمیکرد عروس با لباس عروس مهم میشه، هرچی خرج کنی ارج داری. 

پسرا آرزوی کت و شلوار پوشیدن ندارن ولی دخترا آرزو دارن آرایشگاه ولباس عروس و آتلیه و......ریخت و پاش هارو کمتر کنین ولی این سه موردو حتما انجام بده 

ما با اینکه عروسی گرفتیم و زیادم دنبال تجملات و....نبودم و نمیخواستم به خانواده همسر فشار بیاد 

ولی گاهی میگم کاش یه لباس گرونتر انتخاب میکردم که قشنگتر باشه و یا فلان آرایشگاه کاش اونموقع میشناختم میرفتم با اینکه لباس و ارایشگاه هم بد نبود ولی خب باب دل هم نبود زیاد .....دیگه شما که کلا نخواین بگیرین احتمال خیلی زیاد یروزی پشیمون میشی

اره چون من کلا قید خرج عروسی وزدم وبه نظر خودم باهاش راه آمدم ولی لیاقت نداشت

حداقل طلا میخریدی ب جای خرج عروسی از اونموقع تا الان از همه خواهرشوهرات پولدارتر بودی

شما کم جمعیتی عزیزم ما کم کم 600 نفر باید دعوت کنیم وگرنه این قهر میکنه اون قهر میکنه داستان میشه،یا ...

ما هم خانواده همسرم ۶۰۰ تا مهمون داشتن ولی وقتی دیدن خرج ها بالا هست رسوندن به ۱۵۰ تا  از هر دو طرف فقط خاله دایی عمو عمع و بچه هاشون بودن فامیل دور اصلا دعوت نکردیم  اونا ناراحت میشدن بهتر از این بود من عروسی تو دلم بمون 

پسرا آرزوی کت و شلوار پوشیدن ندارن ولی دخترا آرزو دارن آرایشگاه ولباس عروس و آتلیه و......ریخت و پاش ...

نه آتلیه امو میرم لباس و آرایشم اوکیه ولی بازم سردرگمم الان سنم کمه می‌ترسم بعدا پشیمون بشم ولی از اونورم میگم طلا بخرم دوسال دیگه دوبرابر میشه میتونم واسه خودم ماشین بخرم یا کار راه بندازم