2777
2789

به شوهرم گفتم برنجمون داره تموم میشه ۳۰ کیلو برنج بگیر ما همیشه هاشمی میخوریم خودم شمالیم همه برنج ها رو میشناسم از قیافش عطر و بوش متوجه میشم چیه گفت باشه امروز اورده دیدم مغازه دار بجای هاشمی برنج عنبر بو رو بهش انداخته نه بو داره نه طعم داره نه پخت خوب داره گفتم این هاشمی نیست گفت نه بابا هست گفتم زنگ بزن به طرف بگو گفت نه فلان هاشمیه شک داری منم خواستم روشو کم کنم یه لیوان پختم دیدم عین چوب خشکه سرش غر زدم گفت پول کیلویی ۳۵۰ دادی بهت اینو انداخته گفتم زنگ بزن بهش بگو این عنبر بو هست نمیخوام زنگ زد مرده کپ کرد اصلا گفت باشه بیار مردم چه تقلب شدن این درسته اخه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکثرا تقلبیه....یکم اسانس وعطر میزنن.وقتی بو میکنی میگی چه عطری داره..ولی چتدروز بعد هم عطرش  میره هم موقع پخت اصلا خوب نمیشه...نیم دونه پاکستانی رو  اسانس میزنن با نام برنج ایرانی میفروشن

پارسا پسرمامان😍
هندی چرا نمیخری هم ارزون تره هم قد میکشه موقع ابکش بمالش مثل ایرانی نرم میشه دم بده

اصلااااا نمیتونم هندی بخورم بهم مزه نمیده غذا برنجش انگار لیزه خورشت محتویاتش میمونه روش اب میره زیر بعد نفخ شدید میاره

چه دزد ،داده گفته اگه فهمید که نی گم ببخشید نفهمید ی پولی به جیب زدم ،تو این گرونی به جای اینکه رحم دل مردم باشن کلاه رردهری هم می کنن ،عنبر بو که اصلا قدش کوتاه تپل رنگش زردتر از هاشمی تابلو