2777
2789
عنوان

امروز برنج خریدیم میخواست یه چیز دیگه بهمون بده واقعا متاسفه ام

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنج طبیعت هندی بگیر یا سون استار 

میگی نفخ میاره خب بعدش عرق نعنا بخور یا به برنج شوید یا زعفران بزن 

حالا ما برنج ایرانی خیلی برامون سنگینه نمیتونیم بخوریم 

برنج هندی این دوتا که گفتم هم سبکه هم خوشگل و هم بوی  بد نداره ما که برنج ایرانی هر سال ۲۰ کیلو میخریدیم برای برنج کته امسال ۱۰ کیلو خریدم خیلی نامردیه پولش اصلا نمیارزه پول سه کیسه برنج هندی بدی جاش یه کیسه ایرانی بخری اصلا نمی‌ صرفه 

مردمم یاد گرفتن دوباره مثل قدیم برنج ایرانی نمی‌خرند 

عنبر بو ریزتر از هاشمیه و ظاهرش کاملا فرق داره . احتمالا پاکستانی یا ایرانی پرمحصول بوده از این ارزو ...

ریزترم بود رنگشم تیره تر قشنگ میدونم عنبر بو چه جوریه موقع پخت خشکه میخوری طعم نداره

اره خواهر میگن تا ۴۰۰ هم میره

مردم نخرند کاسب برنج ایرانی آدم میشه که چی بشه برنج بخریم ۳۵۰۰ یا ۴ میلییییون برای یه کیسه ۱۰ کیلیویی

؟!!!

آب و برق و کارگرش ایرانه دیگه چرا انقدر گرون خب مردم نخرند اینا هم قیمت اصل رو میدن به مردم نه که حروم خوری کنن 

هندی فقط قد میکشه خاصیتی نداره

لابد برنج ایرانی خاصیت داره 

بابا اصلا چیه ایرانی خاصیت داره که برنج داشته باشه با کشاورزی و بازار بی مسئولیتش پر سم و آرسنیک و فلانه 

ندیدی هیچ چیزو رعایت نمیکنن کشاورزان سر تهیه محصولات ؟