2777
2789
عنوان

امروز برنج خریدیم میخواست یه چیز دیگه بهمون بده واقعا متاسفه ام

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 46 پست
چه دزد ،داده گفته اگه فهمید که نی گم ببخشید نفهمید ی پولی به جیب زدم ،تو این گرونی به جای اینکه رحم ...

اصلااااا عین چوب بود من هاشمی از قبل داشتم گفتم اینو ببین اونو ببین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افرین دقیقا

منم شیرازیم..اینجا برنج کامفیروز معروفه..که اونم عالیه ولی  اصلش فقط ازخودبرنجکارا  میتونی بخری..بری مغازه یا از واسطه بخری دیگه معلوم نیست چی بهت بفروشن..

پارسا پسرمامان😍
عهه، معمولا یک دفعه سی کیلو نمیارن اندازه یک لیوان برای تست میدن، ما خودمون طارم کشت میکنیم

والله شوهرم هی تعریف کرد فلان منم گفتم حتما خوبه دیگه شوهرم اصلا فرق برنج هارو نمیفهمه امروز فهمیدم دیگه😂😂😂😂

چه دزد ،داده گفته اگه فهمید که نی گم ببخشید نفهمید ی پولی به جیب زدم ،تو این گرونی به جای اینکه رحم ...

من برنج شناس نیستم ولی عنبربو همینجوری که شما گفتی خیلی تابلوئه.چی فرض کردن مردم رو واقعا

مگه میشه همچین چیزی کسی که برنج فروشه اینجوری باید در مغازشو ببنده که

یچیزی بگم مثلا من رفتم از چنتا از برنج فروشی‌های مختلف برنج هاشمی بعنوان نمونه خریدم ولی باهم فرق داشتن یا قدیم‌ها از یه بنده خدایی برنج هاشمی می‌گرفتیم عطرو بوش کل ساختمون رو می‌گرفت الان از خود مزرعه دار خریدم بد نیستا ولی اصلا اون عطرو بو رو ندارن

ارزون تره بهتره

برنرج هندی ارزونتره. ولی کجاش بهتره؟؟؟ نه طعم و عطر ونه خاصیت به گرد پای پرنج ایرانی نمیرسه.‌انگار داری پلاستیک میخوری.‌دیگه از سر ناچاری مردم برنج هندی میخرن..توانایی خریدن برنج خودمون روندارن..

پارسا پسرمامان😍