2777
2789

میخوان برم مسافرت رفتن خونه مامانمم بدون اجازه گاز پیک نیکی یه فرش برداشتن مامانمم حساسه خب رو وسایلش نزدیک ۸۰ سالشه میگه چرا بدون اجازه دست زدی ببر بزار سرجاش نمیدم هر وقت مردم بیاین ببرین منم که دخترشم دست نمیزنم بعد عروسمون عصبانی شده گفته اینارو میخوای ببری تو قبر میمیری فردا روز بزار خاطر خوش باشه ازت وسایلم برده داداشم باهاش دعواش شده چرا اینجوری حرف میزنی مامانمم مثل ابر بهار گریه میکنه دلش شکسته 

مامانم پیره اخلاقاش مثل بچه ها شده همه جاش درد میکنه میگه یواشکی اومده بدون اجازه ببره میگم چرا به من نگفتی میگه مال خودمونه خب بعدم که اونارو گفت حیلی ناراحته منم واقعا از دست جفتشون ناراحتم چیکار کنم بگم بهشون مامانم خیلی دلش شکسته دیشب فشارش رفته بود بالا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاک توو سر اون داداشی که اجازه داده زنش انقدر وقیح بشه، کلید ندید دست داداشت وقتی انقدر حریم رو رعایت نمیکنه، شما دخالت نکن، مامانت رو آروم کن و در اولین فرصت یا کلید از داداشت بگیرید یا قفل رو عوض کنید اعتراضی هم کرد بگید حریم خونه باید رعایت بشه 

این چه حرفیه که میبری توو قبر بده ما استفاده کنیم؟! 

بابا پیره چیکارش دارن بدون اجازه میان می‌برند دیگه نمیارن ۸۰ سالشه

بعضی عروسا خودشونو صاحب اموال پدرو مادر شوهر میدونن 

وقتی میگم تو روحت ناراحت نشید این یعنی  خیلی با پستتون حال کردم 🤣🤣

زن داداشتون خیلی بد برخورد کردن چون معمولا کسایی که سنشون بالا میره گاها شبیه بچه ها میشن حساسیت های اونجوری دارن و کلا بدخلق و حساسن زن داداشتون نباید چنین حرفی میزد 

عجب کامنتارو میخورم حالم بهم میخوره اگ مادرشوهرم همین حرفو بزنه جوابتون همینه اگ بی اجازه وسیله برداره طرف نخواد بده نظرتون همینه؟؟؟؟؟؟؟چقدددد عجیبن واقعا همیشه حق باعروسه!!حتی اگ عروس ی حرومی عوضی باشه 

من بازم میگم رک برگرد بهشو زنیکه شاید خودت زودتر مردی ااشغال گوه میخوری اینجوری ب مامانم میگی ب مامان خودشم اینجوری صحبت میکنه یانه. اونموقع بحث فرق میکنه

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

وآسه اینکه عقل کوچیک میشه کلی بیماری میاد سراغ آدم مامان من آرتروز داره دیابت داره دو بار امسال سکته ...

اصلا ربطی ب سن وسال نداره عزیزمن طرف مال خودشه دوست نداره بده مگهههه زوره

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️