2777
2789
عنوان

دیشب خیلی دلمو شکستید بهم گفتید حیوان ازار

| مشاهده متن کامل بحث + 2344 بازدید | 150 پست
اقا منم شمر نیستم نمیگم همه حیوون ها بمیرن ولی وقتی تو این سال ها هر ماهی یه خبر دریده شدن پیرمردی ...

سگ من نژادش فرق داره هرچقدرم سنش بالا بره بازم جثه اش کوچیکه 

خیلی هم ترسو و ساکته بیرون 

اصلا پارس نمیکنه 

از کجا معلوم نمی برن تو از آدمی که گوشت و مرغ تو حلق سگ بریزه انتظار سلامت روان داری ؟؟؟پس فردا یه ک ...

من شخص استارتر رو پرسیدم از کجا معلوم میبرن که مشخص نیست میبرن یا نه

درمورد کل جمعیتی که سگ دارن اگه صحبت میکنین، بله باید مثل کشورهای دیگه قانون درست وضع بشه و یه قسمت برای حیوان باشه و وارد حریم بچه‌ها نشه

اونی هم که قلاده ول میکنه باید مجازات و برخورد بشه، ولی دلیل نمیشه به هرکسی سگ داره توهین کنین بخاطرش

اینکه گوشت و مرغ میده سگ بخوره هم انتخاب خودشه، دلیلی نداره بخاطرش توهین بشه بهش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم به شدت از سگ میترسم، حتی کوچیک‌هاشولی دلیل نمیشه بگم هیچکس سگ نداشته باشه بخاطر ترس منسگ ایش ...

از گربه کوچیک تره 

بیرونم نمیبرم جای عمومی

ببرم هم پارس نمیکنه آروم و ترسوعه

خدا سلامتت کنه عزیزم والا خسته شدم با ی عده گاو طرف بودیم بهتر از این سگ پرست های حقیقتا مریض بود ا ...

به قول همسرم اخلاقشون که هیچ قیافشونم شبیه حیواناتشون شده دیگه انتظار بیشتری نمیشه داشت میبینی بچشو داره باسگش همتراز میکنه بلکم بالاتر

ابلها

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش
به من توضیح بدین چندتا از بچه‌هایی که توسط سگ اسیب دیدن، سگه ولگرد و هار بوده و چندتا خونگی؟ متوجه ت ...

خیر نیستم عزیزم متوجه اینا نیستم متوجه منطق گفتمان با سگ پرستا نیستم . سگ ولگرد که صبح تا صبح یه عده احمق سگ پرست عاشق حقوق سگ ها تو حلق اینا گوشت ریختن و خودشونم تو خونه نژاد های گوگولی سگ دارن ، این سگ هار پس فردا بهش گوشت  نرسه  اولین گوشت متحرک جلوی خودش رو میدره  . تو خونه نگه میدارم وابسته میشن دلسوز میشن پس فردا به همون خونه ی کوفتی خودشون اکتفا نمیکنن راه می افتن انجمن حمایت از حیوانات میزنن و ...

سگ من نژادش فرق داره هرچقدرم سنش بالا بره بازم جثه اش کوچیکه خیلی هم ترسو و ساکته بیرون اصلا پارس نم ...

مهم اینه ما از این کوچولوی تو می‌ترسیم 

دیگه چطور بگم مثل اینکه سوسمار خودم رو بیارم بیرون بگم مشکلی نیست نترسید 

چرا مقاومت میکنید در برابر فهمیدن 

اصلا بحث نجس و این حرفا نیست 

ما می‌ترسیم اقا نمی ترسیدیم تو جنگل زندگی می‌کردیم 

این برای تو دوست داشتنی هست برای بچه ی یک ساله پر ترس هست . چطور انتظار داری درکت کنم دلتم نشکنم وقتی ما با همین ناز تو زهره ترک شدیم 

درست صحبت کندوست نداری گمشو بیرون از تاپیکگاوم خودتونید

اتفاقا خود شما هستین 

به سگت  چیزی گفت میگی گم شو 

تو به بچه های بقیه استرس و آسیب روانی میزنه با این گوگولی بی آزارت باید  عین گاو نگات کنیم حمایت کنیم 

کی گفته میبرمش پیش بچه یک ساله ؟؟؟کی گفته؟؟؟؟

بیرون نمی بری ؟؟؟

پارک نمی بری 

تو کوچه با قلاده یا تو بغلت اینور اونور نمی بری 

لامصب اینکه ترسناکههههه 

ب خاطر این حیوانات ناز شما ما دیگه یه پارک نمی ریم میفهمی 

چون کلی از اینا هی از جلوت رد میشه خب میترسیمممم