2777
2789
عنوان

دیشب خیلی دلمو شکستید بهم گفتید حیوان ازار

| مشاهده متن کامل بحث + 2346 بازدید | 150 پست
مگه سگ خیابونی رو رسیدگی میکنه و رهاش میکنه توی خیابونسگی که توی خونه میاری فرق داره با اونایی که به ...

فرقی نداره 

چه فرقی داره 

ایما ذاتا سگ ان 

حالا یه عده ی اینا  آروم ترن 

میاره رسیدگی میکنه پروار میکنه این سبک کثیف رو باب میکنه پس فردا کیلو کیلو گوشت  تو حلق سگ خیابون میریزن پس فرداش اون سگ بچه رو میخوره .

هی بگیم سگ خودشه سگ خودشه 

چند تا بچه باید بی عقلی این قشر بی عقل مرفه خورده بشن تا اینا بفهمن 

خب تو دردت اینه از سیری و پری نمی فهمی چی میگم . فکر نکن بگی همینی که هست من نگات میکنم میگم اره درس ...

بابا از روی سیری و پری چیه

طرف خودش داره میگه خرجایی برای سگم میکنه که‌ خودم توو خواب برا خودم نمیبینم😂اینا انقدر زوال عقل دارن که حاضرن از نون شب خودشون بگذرن 

یعنی علنا اشرف مخلوقات خودشو داره از حیوون پایین تر میبینه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکسی مختاره در محدوده‌ای که به دیگران اسیب نزنه، برای جیبش تصمیم بگیرهیکی به حیوانات کمک میکنه، یکی ...

آسیب میزنن سگ هاشون سر وصدا میکنن تو اماکن عمومی میارن پارک آسانسور و...

همه ک عاشق سگ نیستن یسریا فوبیا دارن

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
آسیب میزنن سگ هاشون سر وصدا میکنن تو اماکن عمومی میارن پارک آسانسور و...همه ک عاشق سگ نیستن یسریا فو ...

دیروز یه پسره سگشو گرفته بود بغلش از ته کوچه دویید اومد رد شه 

دهن سگش باز بود زبونش بیرون بود

زبونش مالیده شد به لباسم 😐دلم میخواست جیغ بکشم از فرط چندش بودنش

اولا اینکه منم جوری که تو میگی سیر و پر نیستم ولی وقتی اینجوری میگید خب نمیشه یه حیوونو ولکنی بمیره ...

اقا منم شمر نیستم نمیگم همه حیوون ها بمیرن  

ولی وقتی تو این سال ها هر ماهی یه خبر دریده شدن پیرمردی بچه ای می‌شنوم میدونی چه استرسی ادم میکشه تا بچه بره و بیاد 

موضوع اینه این حرکت کثیف سگ پرستی و سگ‌نگهداری و سگ رسیدگی فرهنگ شده ، اگر مثل قدیم بود یه لقمه نون مینداخت سگ میخورد اوکی بودم . طرف گوشت و مرغ میریزه تو حلق سگ میگه پول خودمه به جهنم پول خودشه بره با سگ ها زندگی کنه ب من چه ولی انتظار داره دفاع کنیم و بگیم اخی چه خوب ، اما رفتارش به انسان آسیب زده تا این موجودات کم عقل عقده ای دست از این ارضای عقده های روانیشون  با غدا دادن به سگ و گربه برندارند  و تا امار دریده شدن بچه ها توسط سگ ها پایین نیاد ، نمی تونم بشینم  و سکوت کنم‌ هرروز تازه از ما بخوان به سگشون  بگیم‌گوگولی مگولی . غذا دادن هم حدی داره رسیدگی حدی داره ، این کاری که این زن میکنه بیشتر میخوره از عقده هاش باشه . ن کاری ب دین دارم ن ایمان ن کوفت و نه زهرمار  . جون ادم ها در خطره هر جا میری یه دسته گله ی سگ نگات میکنن

بابا از روی سیری و پری چیهطرف خودش داره میگه خرجایی برای سگم میکنه که‌ خودم توو خواب برا خودم نمیبین ...

میبینی عقده دارن 

والا همه عقده داریم  ولی نمیشه هی عقده خالی کنیم و بقیه بگن به به . دیوانه ان دیگه . برام مهم نیست خودش با عقل ناقصش  از گشنگی تلف بشه تا سگش سیر بخوابه ، تصاویر دریده شدن یه پسر نه ساله تمام وجودم رو آتیش میزنه

دیروز یه پسره سگشو گرفته بود بغلش از ته کوچه دویید اومد رد شه دهن سگش باز بود زبونش بیرون بودزبونش م ...

میکشیدی  . سکوت‌نکنید در برابراینا 

ببین ب چه پررویی رسیده نمیگه شاید کسی ترسید 

سک های خونگی را هم میارن تو محیط بازی بچه ها و ..‌بعضی‌هاشون خیلی بزرگن و ترسناک آدم میترسه از کوچه ...

من خودم به شدت از سگ میترسم، حتی کوچیک‌هاش

ولی دلیل نمیشه بگم هیچکس سگ نداشته باشه بخاطر ترس من

سگ ایشونم از کجا معلوم بزرگه و از کجا معلوم میبرن توی پارک بچه ها

آسیب میزنن سگ هاشون سر وصدا میکنن تو اماکن عمومی میارن پارک آسانسور و...همه ک عاشق سگ نیستن یسریا فو ...

صد درصد معنی فوبیا رو نمی فهمن .خودشون از سگ هاشون ترسناک ترن 

همین استارتر  از سگش بدتره 

کسی که گوشت و مرغ میریزه تو حلق  سگ 

بعدم میگه دلم شکست 

پس فردا هم میتونه بلایی سرت بیاره چون سلامت روان نداره بگه دلم رو شکستی  

انتقام بگیرم ازت 

از سگ های اینا نه ولی از خودسون باید فرار کرد 

فرقی نداره چه فرقی داره ایما ذاتا سگ ان حالا یه عده ی اینا آروم ترن میاره رسیدگی میکنه پروار میکنه ...

به من توضیح بدین چندتا از بچه‌هایی که توسط سگ اسیب دیدن، سگه ولگرد و هار بوده و چندتا خونگی؟ 

متوجه تفاوت اینا هستین؟ 

میبینی عقده دارن والا همه عقده داریم ولی نمیشه هی عقده خالی کنیم و بقیه بگن به به . دیوانه ان دیگه ...

قربون دهنت

ماچ به کلت

خدایا شکرت که یه نفرو دیدم که ازاین بی عقلای سگ پرست دفاع نکرد

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش
من خودم به شدت از سگ میترسم، حتی کوچیک‌هاشولی دلیل نمیشه بگم هیچکس سگ نداشته باشه بخاطر ترس منسگ ایش ...

از کجا معلوم نمی برن 

تو از آدمی که گوشت و مرغ تو حلق سگ بریزه انتظار سلامت روان داری ؟؟؟

پس فردا یه کار وحشیانه میکنه  فکر میکنی باهاشون حرف بزنیم میفهمن . دریغ از یک دره درک 

مرد پنجاه ساله ای که بدون قلاده سگش تو پارک ول هست فکر کردی فهم و درکی داره  . اینا واقعا مشکل روانی دارن که براشون بقیه مهم نیستن 

قربون دهنتماچ به کلتخدایا شکرت که یه نفرو دیدم که ازاین بی عقلای سگ پرست دفاع نکرد

خدا سلامتت کنه عزیزم 

والا خسته شدم  

با ی عده گاو طرف بودیم بهتر از این سگ پرست های حقیقتا مریض بود 

از ماشین پیاده میشه با یه حیوون گنده چیزی بهش میگی سگ رو ول میده طرفت 

بعد انتظار درک و گفتمان دارن  

موندیم دست یه عده روانی 

نمی تونی بری بیرون چون نمی فهمن اصلا بحث اسلام و اینا نیست بحث فوبیا هست . ی بچه بترسه تو پارک لکنت بگیره چی . عمرا بفهمن