2777
2789
عنوان

خانومایی که دختراشون رو فرستادن مدرسه غیردولتی بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 46 پست
بخدا از اول سال همش جشن و اردو بودن بنده خدا معلمش میگه میخوام درس بدم ولی مدیر همیشه درحال تدارک بر ...

خب این مدرسه اصن ب درد دخترتون نمیخوره

باید تحقیق میکردین قبل ثبت نام 

همه میگن پشت کنکوری، ولی من میگم پشت آرزوهام💕

کی گفتهمن پسرم امسال فرستادم غیر انتفاعی بسیار راضی هستم. معلم سخت گیر و از بچه ها دائم کار می‌کشه.

خصوصا دبیرستان. چون راههای میانبر تست رو تو بعضی از مدارس یاد میدن. یکی که تو غیرانتفاعی بود می‌گفت بیشتر معلمانش بازنشسته تیزهوشان هستن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر منم غیرانتفاعی میره و اتفاقا خیلی هواشونو دارن .فضا و پرسنل عالی..دخترم عاشق مدرسه اشه..ولی بخو ...

بله . منم پسرم امسال سوم می‌ره فرستادم غیر انتفاعی.

اول دوم دولتی می‌رفت. راضی نبودم. معلم ها بی حوصله و مدیر بداخلاق و عبوس 

امسال عالیه. هر شنبه هم مو و ناخن چک میکنن کوتاه باشه. برای سلامتی خود بچه هاست

کی گفتهمن پسرم امسال فرستادم غیر انتفاعی بسیار راضی هستم. معلم سخت گیر و از بچه ها دائم کار می‌کشه.

دقیقا منم از معلمش راضیم خیلی نکته سنجه همش کاربرگ همش مشق همش امتحان تعداد کم رسیدگی بیشتر هرماه آزمون ارزیابی از کل دانش اموزا ولی من فرستادم که راحت باشم چون خودم تو دولتی خیلی سختی کشیدم یه دونه  موی سیبیل اندازه یه گرم طلا براشون ارزش داشت انقد هدبند زده بودیم جلوی موهامون ریزش گرفته بود فرستادم غیردولتی که بچم راحت کاری دلش میخواد انجام بده

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

بخدا از اول سال همش جشن و اردو بودن بنده خدا معلمش میگه میخوام درس بدم ولی مدیر همیشه درحال تدارک بر ...

خب این مدرسه کاملا برای شما که دنبال لاک زدن بچه هفت ساله هستید مناسبه . لاک بزنه بره مدرسه بره اردو و گردش . درس خوندن لاک زدن نمیخواد که 

دقیقا منم از معلمش راضیم خیلی نکته سنجه همش کاربرگ همش مشق همش امتحان تعداد کم رسیدگی بیشتر هرماه آز ...

اون برا دهه ۶۰ و ۷۰ بود که گیر میدادن 

الان اونجوری نیست شما موندین تو‌۳۰ سال پیش 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
بله . منم پسرم امسال سوم می‌ره فرستادم غیر انتفاعی.اول دوم دولتی می‌رفت. راضی نبودم. معلم ها بی حوصل ...

من حتی موهای دخترمو کوتاه کردم گفتم موی بلند مناسب مدرسه نیس..بچه عزیزه ولی تربیتش عزیزتر.‌‌

ینی چی که گیر ندن لاک بزنه؟؟؟😐

مدرسه غیر دولتی یه فریب بزرگه وبه درد نخور

ولی آمار قبولی رشته های تاپ پارسال که خلاف حرف شماس!!!!

کلا ۴درصد از ۱۰۰درصد دانش اموزای کل کشور از مدارس دولتی بودن!!!

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

با جون بچش بازی میکنه از لج مدرسه؟؟؟؟ 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه فامیل ما هم امسال کلاس دومه مدرسه غیرانتفاعی میره حتی اسم خودشم بلد نیست بنویسه بعد تمام نمره ها ...

شاید بچه مشکل یادگیری داره. دیرآموزه. تاخیر در یادگیری داره .... قطعا بچه خودش یه مشکل داره