2777
2789
عنوان

خانومایی که دختراشون رو فرستادن مدرسه غیردولتی بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 46 پست

چه فرقی میکنه ؟مدرسه جای درس خوندنه چه دولتی چه غیر انتفاعی.

دختر من غیر انتفاعی میرفت به لاک زدن خیلی گیر  میدادن.

حتی یه دختر ششمی کرم ضد آفتاب و تینت لب همراهش بود والدینش رو خواسته بودن.

من سال دوازدهمم غیرانتفاعی بودم

شنبه به شنبه معاون همرو به صف میکرد نه تنها لاک و کاشت رو گیر میداد بلکه ناخن بلند هم گیر میداد

منو قشنگ هر هفته بخاطر ناخن بلند میفرستاد پیش مدیر😂

و خب مدرسه ما از غیر دولتی های تاپ بود خیلی سختگیر بودن و خب دانش آموز هاشونم واقعا عالی بودن

اصلا بچه ها سر ناخن و مقنعه و این چیزا تنش ایجاد نمیکردن

کم حاشیه بودن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی آمار قبولی رشته های تاپ پارسال که خلاف حرف شماس!!!!کلا ۴درصد از ۱۰۰درصد دانش اموزای کل کشور از م ...

عزیزم خودتو گول نزن 

یه حرف دیگه میزنی ولی منظورت چیز دیگست 

دنبال رشته ی تاپی یا دنبال لاک زدن بچه؟؟ بچه ای که کلاس اول باشه و ژلیش کنه صدسال بعدم رشته ی تاپ نمیاره!!

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
مدرسه غیر دولتی یه فریب بزرگه وبه درد نخور

من نمیدونم شهرای دیگه چطوری هستن اما تو کلانشهرها متاسفانه دولتیها کلاسهای ۴۵ نفره دارن و معلم هم اصلا رسیدگی نداره یعنی نمیتونه ۴۵ تا رو رسیدگی کنه.

بر عکس غیرانتفاعی عالیه هم تعداد کمه هم فوق برنامه های عالی دارن.

اون برا دهه ۶۰ و ۷۰ بود که گیر میدادن الان اونجوری نیست شما موندین تو‌۳۰ سال پیش

من بحثی با شما ندارم هرکسی طرز فکری داره ۳۰سال پیش من حتی شیرموزم نبودم که ببینم چخبره حتما شما آگاهی میدونی

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

یعنی خانواده ای که بچه ش‌ میره مدرسه دولتی خودشو راحت کرده ؟؟؟ این چه طرز فکریه 

اتفاقا اونی که میفرسته غیرانتفاعی خودشو راحت کرده که انتظار داره بچه ۷ ساله با لاک بره مدرسه 

بچه ها قانون رو تو همین جامعه یاد میگیرن

قرار نیست چون پول می دیم با ما کاری نداشته باشن 

اگر ما بچه هامون تربیت نکنیم جامعه تربیتشون میکنه 

شما که بخاطر یه لاک یا جدی بودن پرسنل مدرسه قصد عوض کردن مدرسه دارید واقعا بعد این با مشکلات بیشتری مواجه می شید 

بچه های من هر دو غیرانتفاعی درس میخونن هم دبیرستان هم ابتدایی 

ولی هیچ انتظار عجیبی نداریم چون پولی پرداخت می کنیم

جز تعلیم و تربیت درست 

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻

یچه های من غیرانتفاعی های به نام تهران میرن..خیلی راضیم

بسیارهم سختگیر هستند.اخلاق ، نمره، تربیت

حلالشون باشه شهریه فضایی ک دارن..

مدرسه جای لاک زدن نیست مادر عزیز

هرجایی ک استایلی داره

شما خودت نباید بزاری بچه لاک بزنه

برای لاک مگه مدرسه عوض میکنند؟

💕

عزیزم خودتو گول نزن یه حرف دیگه میزنی ولی منظورت چیز دیگست دنبال رشته ی تاپی یا دنبال لاک زدن بچه؟؟ ...

لاک زدن بچه چه تداخلی با درس خوندنش داره؟؟؟؟ 

اصلا منظورم با بچه ی خودم نبود اون خانوم راجب مدرسه غیردولتی گفت منم راجب مدرسه غیردولتی جوابش رو دادم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

شاید بچه مشکل یادگیری داره. دیرآموزه. تاخیر در یادگیری داره .... قطعا بچه خودش یه مشکل داره

دقیقا من دخترم ۱ سالشه اصلا نمیخوام به نمرات توجه کنم ولی میبرم به مدرسه ای قوانینش طبق اصول خودم باشه ولی دولتی هم نمیذارم 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

شاید بچه مشکل یادگیری داره. دیرآموزه. تاخیر در یادگیری داره .... قطعا بچه خودش یه مشکل داره

نمره همه بچه های کلاس بیست بوده اینجوری که مامانش میگفت

💜💜💜  لایک ممنوع  💜💜💜